logo

Деси Слава посече жестоко колега заради... СНИМКИ

Деси Слава посече жестоко колега заради... СНИМКИ

Деси Слава отговори в телевизионен ефир на Азис дали е добра кулинарка, като го покани на гости, за да дегустира петстепенно меню, приготвено от нея самата. Повод за тази покана тя взе от думите на колегата й, че е страхотна певица и много лош кулинар. Гласовитата изпълнителка разкри, че децата й харесват всичко, което тя им приготвя за храна.

Любопитната ситуация се разигра във втория сезон на хитовото шоу "Маскираният певец", където поп фолк дивата се класира на четвърто място. Почти три месеца тя се криеше зад маската на Макарона, който се превърна и в един от най-любимите образи на феновете на предаването.

Секси ретро СНИМКА на Емилия и Деси Слава взриви мрежата 

Деси Слава изпя феноменално "I Don’t Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, но вотът се оказа недостатъчен, за да класира Макарона за големия финал следващата седмица.

Ето доказателството, че Деси Слава е Макаронът в "Маскираният певец" СНИМКА

"В костюма се чувствах много задушевно. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат. Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак го тук, въпреки че ме познаха много рано. Благодаря", сподели развълнувано певицата за предизвикателствата в шоуто.

Към грандиозния финал в шоуто продължават Булката, Баба Яга и Хищницата. Той е точно след седмица, когато зрителите ще определят кой ще бъде големият победител./show.blitz.bg

Коментирай

Победител

Победител 30.11.2020 12:35

Рачков ще е

Кера

Кера 01.12.2020 17:11

всичко се нагласява в тази България няма случайни неща...накрая Рачков ще излезе булка....тези арменци завладяха ефира и лапат парите лапат парите мързеливци противни

Jon

Jon 02.12.2020 17:04

Ponapalnialka e no e simpati4na s tva top4esto li4itsentse sigorno i koteto i e top4esto iako