Ето доказателство, че Десислава е Макаронът в "Маскираният певец" СНИМКА

Ето доказателство, че Десислава е Макаронът в "Маскираният певец" СНИМКА

На Десислава й става все по-трудно да крие, че именно тя се крие зад костюма на Макарона в "Маскираният певец". Нейният божествен глас веднага бе разпознат от зрителите на шоуто, че дори и панелистите посочиха нейното име, въпреки че вече се доказаха като "слаба ракия" в това отношение със своите безумни предположения. Този пък удариха в десетката с нейното име. 

А наш репортер се добра до ексклузивна улика, която потвърждава на 100 % съмнението, че именно фолкпевицата трупа точки в музикалното шоу. 

В една от визитките на Макарона в шоуто се видя интересна кубинска картина, която веднага ни се стори позната. И бинго! Сетихме се от къде знаем тази картина. Виждали сме я вече в последния видеоклип на певицата, който е озаглавен "Сърцето ти е мое". 

Към момента самоличността на Макарона е ясна, но въпреки всичко се превърна в един от любимите образи на зрителите, заради брилянтните изпълнения. Всеки път успява да изправи панелисти и публика на крака, а всички са категорични, че това е един от най-красивите български гласове./show.blitz.bg

Коментирай

Джинги би

Джинги би 30.10.2020 17:40

Този костюм въобще не ми прилича на макарон, а на донат

До джингиби

До джингиби 31.10.2020 6:48

Френски макарони сельо

ДО ДЖИНГИБИТО

ДО ДЖИНГИБИТО 01.11.2020 8:01

Френските сладки "макарон"- две слепени бисквитки, разноцветни- много вкусни и фини. Запомни го и бегай на село да събираш кукуруза.