Дениз Хайрула и Габи от "Ергенът" вдишаха райски газ и после... ВИДЕО

Дениз Хайрула и Габи от "Ергенът" вдишаха райски газ и после... ВИДЕО

Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си представяйте обикновен купон, защото това, което риалити звездата от "Ергенът" прави в компанията на други участнички от формата, е меко казано взривяващо на фона на инцидентите след употреба на райски газ, случващи се напоследък у нас.

В профила си в социалните мрежи Хайрула публикува изпълненията си и е видимо доволна от начина, по който е изкарала на празника си. Дали след това, което прави в клипа ще последва някаква реакция, предстои да разберем. 

Лъсна дупето на Дениз Хайрула от "Ергенът"! Красавицата е повалена на легло от... СНИМКА 18+

А дотогава коментарите към девойките са повече от опустошителни. "Браво, момичета! "Чудесен" пример сте за всички непълнолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места", гласи една от реакциите под публикацията. 

Нещо ужасно сполетя Габи от "Ергенът"! Тя се разплака и разкри, че... ВИДЕО

Както е известно, след употребата на райски газ човек създава нереална представа за действителността. Освен това съществуват реални рискове за изпълнение на ежедневни рутинни действия, като ходене или изкачване на стълби. Изобщо тези, които са го употребили, са опасни и за себе си, и за околните, защото халюцинират, изпадат в психоза и могат да стигнат дори до самоубийство, предадоха наскоро от Нова тв./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 09.08.2022 10:32

Никой не го интересуват тези.

Simo

Simo 09.08.2022 13:23

Za koi sa primer tiq tapi k.urvi

Ерген за майка ти

Ерген за майка ти 09.08.2022 19:25

Ми брат секса с балони е много по - здравословен

Васко Жабата

Васко Жабата 09.08.2022 19:27

Статия разкриваща твърде много, защо!?

kravar

kravar 10.08.2022 0:47

DRISLA !

Лалугеров

Лалугеров 11.08.2022 11:36

Защо се възмущавате ? Какво очаквате от тази шафрантия ? Да решава задачи по математика ли ? Или да чете книги ? Или да помага като доброволец в някой хоспис ? Тази пача само това умее, да вдига краката, да се гологъзи и да се друса.

Коя

Коя 11.08.2022 11:48

Прав е Лалугера, проста и нахална туркиня. Търси си спонсор,харчи чужди пари. Не се занимава с благотворителност, с учене Има още 2,3 години да върже някой с пари. Че одъртява вече