Даяна Ханджиева се натиска с баскетболист в колата ВИДЕО

Даяна Ханджиева се натиска с баскетболист в колата ВИДЕО

Палавата актриса Даяна Ханджиева, която взриви телевизионния ефир с участието си в последния сезон на "Фермата", направи пореден остър завой в своя живот. 

Звездата от "Скъпи наследници" направи язовир от сълзите си по мъка за бившия си приятел - баскетболистът Кристиян Ставрев. Отношенията им бяха приключили и тя свободно флиртуваше с няколко мъже в риалити формата. Сега изненадва със сериозен обрат в любовния си живот.

Даяна Ханджиева разкри пред БЛИЦ дали е бременна, гадже ли е с Данчо от "Фермата" и била ли е с четирима наведнъж

 

Даяна се върна при спортиста и двамата приеха предизвикателството да се снимат заедно в нов музикален видеоклип. В парчето на 2G&Madman обаче, тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени по между им са толкова откровени, че въпросът дали риалити звездата е с гаджето си отпреди участието във формата намира категоричен отговор.

Голата Даяна Ханджиева накара Петър и Данчо много да съжаляват СНИМКИ 18+

Видеото към „Екрани“ е заснето в София и в Лондон, където се снимат Светослав- 2G и Марио- Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име - това на португалския рапър Don Jaga.

Пандемията остави Даяна без сериозни ангажименти и вероятно всяка подобна покана е добре дошла за нея. Тя чака с нетърпение да се включи в снимките на следващ филм, защото това се оказа нейната сила и сбъдната мечта./show.blitz.bg

Коментирай

MOLI

MOLI 18.04.2021 10:44

Дая прекрасна си.Това е човекът.

Ами,

Ами, 18.04.2021 19:14

Доста си личи,че е по-възрастна от него.Той е още малък,ще смени много жени.

Ужас

Ужас 19.04.2021 18:19

Тя си е мурва!

фокусника от Габрово

фокусника от Габрово 28.07.2021 12:42

Ужас ба, не е уе- що пък така реши? Тя не прилича на такава, да не се е похвалил някой? Нещо в държането и да не е!?