Даяна Ханджиева разкри пред БЛИЦ  дали е бременна, гадже ли е с Данчо от "Фермата" и била ли е с четирима наведнъж

Даяна Ханджиева разкри пред БЛИЦ дали е бременна, гадже ли е с Данчо от "Фермата" и била ли е с четирима наведнъж

Името на актрисата Даяна Ханджиева присъства непрекъснато в медиите. Напоследък новините зачестиха, а коя от коя е по-пикантна и интересна. В интернет пространството гръмна снимка на Даяна с тест за бременност, след което започна да се твърди, че е разделила Йордан от "Фермата" с годеницата му и че си падала малко нимфоманка.  

Наш репортер се свърза с актрисата, за да разберем какво се случва с живота й и кои от новините е публичното пространство са истина и кои лъжа. От нея научихме и доста други пикантерии, които са й се стоварили покрай коледните празници. 

- Даяна, да ти честитя ли? Навсякъде гърми, че ще ставаш майка... 

- Точно преди да се чуем с теб получих съобщение от непознат човек, който ми пожела лека бременност и да родя здраво и хубаво бебе. Викам си: "Боже мой". Истината е, че се разболях от коронавирус и реших да направя видео, в което съм с корона на главата и я посочвам с термометър. Някои е решил, че термометърът е тест за бременност и сега над 37 градуса е момче, под 37 градуса - момиче. (бурен смях) Явно това са новите тестове. 

 

- Имаш ли идея къде се зарази с Ковид-19 и как протече при теб заболяването? 

- Много лесно и бързо го минах! Семейно си го предадохме на коледната вечер. Всички вкъщи се разболяхме и си останахме под карантина заедно. Минахме го сравнително леко, не се стигна до болници и до по-сериозни последствия. Но нека хората да се пазят, защото при всеки болестта протича по различен начин. 

- Значи на празниците си била под карантина... 

- Абсолютно! Нямах право да мръдна и всъщност това бяха най-странните празници. Отдавна не ми се беше случвало да прекарам толкова време със семейството си. 

- Хубаво си говорим за фалшивата новина за твоята бременност, но замисляш ли се вече към тази крачка? Мечтаеш ли си как ще изглежда, как ще се казва и т.н.?

- Направила съм цялостен план, просто чакам бащата! Като повечето жени, а също си мечтая да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех повече, сега съм се пуснала по течението. Нали знаеш, след 25 години ти е все рано! Не форсирам нещата, когато стане - ще се радвам! 

 

- Упорито се пише, че Данчо от "Фермата" е зарязал годеницата си и вече официално сте новата светска двойка? 

- Новата светска двойка сме точно толкова, колкото съм и бременна. Йордан направи един бъзик при Николаос Цитиридис и оттам тръгна. Някои "журналисти" решиха да пропуснат саркастичната част и да обявят само големият скандал. 

- Той също се разболя от Ковид-19 и дори бе приет в болница с усложнения. Какво ти споделя за състоянието си? 

- За жалост, той се влоши доста рязко и се е стигнало до викане на линейка и настаняване в болница. Мислел си е, че това е краят, че умира. Определено много по-тежко от нас го изкара. Даже той има съмнения, че двамата заедно сме го хванали покрай шоуто.  Гледам да не му звъня, защото му е трудно да говори, задъхва се. По-скоро неговата годеница Камелия ми дава повече информация. 

- Ето това е новина - Даяна и Камелия са приятелки! 

- Приятелки е силна дума, но определено няма омраза, съперничество или някаква драма. Чуваме се, даже съм й звъняла за съвети за коледни подаръци. С нея сме в много добри отношения, защото тя е човек, който разбира.  Когато разбираш отсрещния човек, много по-лесно приемаш какво се случва. 

- С кои от останалите участници от "Фермата" продължаваш да поддържаш приятелски отношения? 

- С Габи, понякога с Мария се чуваме и като цялото с хората, които са в София ми е по-лесно. Във "Фермата" е друга, няма как да не се сприятелиш. Но навън, където са "твоите хора" е по-различно и е трудно да се поддържат такива отношения. 

- Какво си пожела за новата 2021-а година? 

- Пожелах си да ми е десет пъти по-динамична от миналата! През 2020 година си почивах прекалено много и не ми се иска повече. Усетих я като изгубена година. А между другото, няма ли да ме питаш дали съм нимфоманка?! 

- Еха, такава ли си? Да не искаш сега да се рекламираш в тази насока?

- Не си ли разбрал, че го правя едновременно с четирима от различни държави?!  Толкова е нелепо, че спрях да се дразня на подобни измислени новини. Гледам към хумора да ги завъртя нещата. Вкъщи става голям купон. Родителите ми също го приемат по този начин, защото ме познават. Не мога да кажа, че съм  задръстена в тези отношения, но си избирам интимните партньори. Не е "каквото дойде", както си мислят някои хора. Доста съм предпазлива.  Абсурдни са твърденията на този Стоян, който уж дал интервю за някаква медия и казва, че вероятно не го помня, защото често съм сменяла мъжете си. По едно и също време съм имала даже връзка с българин, македонец, сърбин и афроамериканец. Играя на широко. Те през леглото ми минават с номерче. Но предпочитам да ме обявят за нимфоманка, отколкото че съм пълно дърво. (смее се) /show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

ХАХА

ХАХА 12.01.2021 13:22

Много си долна и нагла.

Жени дъ Хор

Жени дъ Хор 12.01.2021 13:24

С трима наведнъж и аз мога. Обаче четвъртия къде го слага?

уфффф,

уфффф, 12.01.2021 13:31

Нагла и гнусна селянка, дето се взе на сериозно! Лашкат я като трудовашка количка..

Петко

Петко 12.01.2021 14:19

Даяна го обича отзад

7373

7373 12.01.2021 15:07

Вземете и го оставете Йордан да се вдигне, какво да търси при Камелия след, като от години имат проблеми. На теб не ти харества. Има и други жени по умни и по красиви от тебе.

Мирослав

Мирослав 12.01.2021 15:34

Като ви чета коментарите - гроздето е кисело май.

ха познайте

ха познайте 12.01.2021 16:18

По колко и се плаща за тези статии. Така се правят мънита в тези сурови времена

Мммммм

Мммммм 12.01.2021 16:20

Тази жена има най-разкошната коса, която съм виждала. Честно казано завиждам.

Спас

Спас 12.01.2021 17:54

Ох, омръзнаха ми вече и Даяна и Данчо!!!! Оставете ги да си правят реклама, защото иначе не представляват интерес за никого.

Мимими

Мимими 12.01.2021 21:56

Търсиш "бащата" не забравяй,че и той трябва да те пожелае като жена. Това, че всичките ти бивши са виждали в теб само безплатен задник за чукане и никой не е и видял жената. Трябва да ти говори нещо. Емоционално нестабилна жена е бедствие във всяка къща.

Флкхл

Флкхл 12.01.2021 22:09

Ужасно същество

хйгхгхйг

хйгхгхйг 13.01.2021 14:55

Тя може с петима, защото има и две ръце.

jorro75

jorro75 13.01.2021 15:32

Абе педалчета грозни момичето е на 25 ли беше свободно какво искате от него.

........па

........па 13.01.2021 19:24

Тези вече си взеха 5 минутния резил,хората ги забравиха.Точка.

Врачанка

Врачанка 14.01.2021 12:21

Това момиче е патологична лъжкиня. Тя не спря да лъже най-нагло през целия си престой във Фермата, а май се опитва и да си вярва на лъжите. Определено има нужда от по-специално лечение.

Лалугеров

Лалугеров 14.01.2021 16:48

Даяна е много красива жена, но много слаба актриса !

Стеффи

Стеффи 14.01.2021 19:03

Курвенския фокус, който извъртя на Габровеца си е за "златна котка" главата си я носеще под мишницата. На пясъчните снимки където е мършава си е направо грозна.