Даяна Ханджиева с тежка любовна изповед  за баскетболиста Кристиан

Даяна Ханджиева с тежка любовна изповед за баскетболиста Кристиан

Болезнена, пълна с разочарование любовна изповед направи актрисата Даяна Ханджиева в риалитито „Фермата“.

Красивата брюнетка за първи път разкри подробности за мъчителната си връзка с баскетболиста Кристиан Ставрев, който е по-малък от нея, често я кара да се чувства несигурна и дори й изневерява.

„Може би рано се срещнахме с него. Но какво да направя? Да го пусна сега, а после да стискам палци да се съберем отново ли?“, попита разстроената Даяна адвокатката Милена, която охотно изслуша драмата й.

Нещо страшно се случи във "Фермата", погребаха... СНИМКА

Наказаха Даяна Ханджиева с най-ужасното... СНИМКА

Ханджиева влезе в риалитито с обяснението, че е на кръстопът в любовта. Дилемата на актрисата е дали да напусне обещаващия спортист или да го изчака да се наживее.

„Виждам в него голям потенциал, той влезе с баскетбол с пълна стипендия в елитен американски колеж. Май трябва да го оставя да си прави каквото иска. Сега, като е на 22-23 години, да си изживее лигавщините и тъпотиите“, заяви примирено Даяна.

Думите й обаче не се понравиха на Милена. „Още една-две години с него и ти стига толкова. Една жена е истински реализирана, само когато има деца и стабилно семейство“, отсече юристката, която е майка на син и дъщеря./show.blitz.bg

Коментирай

.....па

.....па 30.10.2020 13:21

Даяна не може да изисква от 22/23 годишен да се държи като 40 годишен.На тези години не е дорасъл за сериозна връзка с претенциозна партньорка като нея.То и Данчо на 40г.не е дорасъл за една жена и сменя постоянно жените.Ето и нея иска да я бройка.

МОЛИ

МОЛИ 30.10.2020 20:48

ДАЯ, НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ!ЗНАЙ СИ ЦЕНАТА,ТОЛКОВА СИ КРАСИВА,ОЧАРОВАТЕЛНА,ОБРАЗОВАНА И УМНА,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ МНОГО,МНОГО ЗЕМНА.ЗАРЯЗВАЙ ГО ТОЗИ.НО И ТОЗИ ВЪВ ФЕРМАТА НЕ Е ЗА ТЕБ.ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ,ОГЛЕДАЙ СЕ Е СИ НАМЕРИ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО.УСПЕХ ХУБАВО МОМИЧЕ.ТОВА ТИ ГО КАЗВА ЕДНА МАЙКА!!

БМБ

БМБ 03.11.2020 14:35

До @МОЛИ, я мълчи и върви да си гледаш работата. Пишем те Covid-19 умряла.