Нещо страшно се случи във "Фермата", погребаха... СНИМКА

Нещо страшно се случи във "Фермата", погребаха... СНИМКА

Траур покоси "Фермата", след като две от новородените каракачански кученца в стопанството издъхнаха. Тринадесетте бебета се появиха на бял свят преди броени дни, но повечето се оказаха твърде слаби и неспособни да оцелеят.

За да спасят живота им, риалити героите започнаха да се грижат за тях, като през няколко часа ги хранеха със сухо мляко, а нощем спяха на смени в обора при майка им, за да й помагат в отглеждането. Уви, не успяха да спасят всички кученца. 

Шок! Участничка извади нож във "Фермата" срещу друга жена!

"Тази сутрин беше една от най-тъжните в стопанството", каза през сълзи президентският гвардеец Калоян, след като научи, че едно от бебетата е починало.

Зрелище във "Фермата"! Жените скачат без дрехи в калта... СНИМКИ 18+

По-късно през деня още едно кутре спря да диша, този път в ръцете на илюзиониста Йордан. Вестта за смъртта на животинчето разстрои тежко актрисата Даяна Ханджиева, а малко след нея тъгата си не успя да прикрие и народната певица Поли Хубавенска.

Фермерите погребаха кученцата в градината и сложиха на мястото кръст от клечки./show.blitz.bg

Коментирай

зрител

зрител 27.10.2020 20:11

Какви реалита ми предлагате,че нещо май е на запис от лятото. Реалити ли е Иван и Андрей да правят всички доказани платени формати. До новините не са стигнали. Довиждане ВТВ ,има и други канали. Там поне се плаща за да се види нещо професионално.

Anonimus

Anonimus 29.10.2020 2:05

А за тия всички там дето са се събрали...кола нямат ли ? Защо не са закарали животинчетата - бебета веднага на читав и опитен ветеринар, а са чакали да им умрат в ръцете ?!???

Anonimus

Anonimus 29.10.2020 2:05

Алоууу, в 21 век сме, има ЦВК (Централна Вет Клиника), "Добро хрумване" и др. такива... защо са стояли и гледали тъпо как животинчетата берат душа ? Идиоти.