Дара се гаври жестоко с Галена в "Капките"

Дара се гаври жестоко с Галена в "Капките"

Нов светски скандал е напът да разтърси родния шоубизнес, а главни действащи лица са фолпевицата Галена и тийнсензацията Дара. 

Ръкавицата бе хвърлена от Дара, която при гостуването си в шоуто "Като две капки вода" се изказа доста бързо и неподготвено за своята колежка от фолка. 

"Бутонът на късмета" отреди на Поли Генова да имитира Дара и тя проследи имитацията на колежката си от първия ред в залата. Генова категорично не се справи с пеенето, нито пък на външен вид я бяха докарали до оригинала. 

 Поли Генова в опит да бъде Дара 

Самата Дара бе обрана в думите си, за да не обиди колежката си и неуспешния й опит да влезе в нейните обувки. 'Приличаш малко на мен, но ми напомняш много на Галена, ама старата Галена, от едно време", изригна с коментар Дара. 

Зрители на шоуто намериха думите й за подигравка с фолкпевицата, намеквайки пластичните операции, на които се е подложила през годините, за да изглежда към днешна дата така. Фенове на Дара пък скочиха остро срещу Поли и определиха имитацията й като сериозна гавра с колежката си. Дори съветват Дара да не говори повече с Генова, тъй като се е опитала по всякакъв начин да я злепостави пред зрителите на най-гледаното шоу у нас./show.blitz.bg

Коментирай

ЕПМ

ЕПМ 09.03.2021 11:49

Поли, а бе как се казва реално тази ......, се опита да се изгаври с Дара и успя жестоко да се изгарви с Поли!

Гери

Гери 09.03.2021 16:53

Това малкото Лутер не може да се мери с кака си Поли.

Пенчо бе чети

Пенчо бе чети 09.03.2021 21:10

Прилича на онези близначки Алекс и Влади...

QVaska

QVaska 11.03.2021 12:28

Гена Полева остаря , и не ми прилича на нищо особено с тази ужасна коса , тръгнала да имитира Дара , много смешно !