Цоньо от "Фермата" се съблече по долни гащи и втрещи с това, което показа на ВИДЕО 18+

Цоньо от "Фермата" се съблече по долни гащи и втрещи с това, което показа на ВИДЕО 18+

Цоньо от „Фермата“ 7 се радва на живота си извън формата и за пореден път доказа, че е голям бохем и забавлението с приятели за него е най-важно. 

Скандалният участник от фермерското шоу се съблече по долни гащи и показа на последователите си в мрежата своето пухкаво тяло. Той се възползва от натрупания сняг и се метна гол върху снежната постеля. 

 

Култовата риалити звезда се топна в горещо джакузи с приятели, а след това се хвърли върху снега. Тази шокова терапия е много полезна за каляването на имунната система, а специалисти посочват още куп полезни свойства на редуването между топло и студено. 

Мъжкото парти изглежда е сформирано набързо, тъй като Цоньо не е взел банския със себе си, а вместо това влиза в джакузито по слипове. 

 

Наскоро той получи много интересен подарък от свои приятели от Варна, които му гостуваха в Крушево – табела, която е едно към едно с истинската във „Фермата“, но с неговото име. „Поръчали са я в някаква фирма. Много точна изработка“ – коментира винаги усмихнатият Цоньо./show.blitz.bg