Цитиридис се подигра с Нана, Орлин Павлов, Рачков и Слави

Цитиридис се подигра с Нана, Орлин Павлов, Рачков и Слави

Ако всички предавания на Николаос Цитиридис бяха като последното му, той със сигурност нямаше да падне от ефир.

Това вероятно са си казали много зрители, които са гледали прощаването на комика със шоуто по bTV след четири трудни години. В последния си ефир Цитиридис си позволи това, което не виждахме често от него.

Гости бяха не случайни поп фолк сензации, а легендата Цветана Манева и винаги интересния Юлиан Вергов.

Като истински комик, Николаос се развихри наистина като за последно, а откриващият му монолог беше пълен със сарказъм не само към bTV, но и към БНТ и Нова телевизия.

 

Цитиридис откровено осмя “трите национални” за политиката им към предавания и водещи.

“Този телевизионен сезон понесе много загуби. Не забравяйте Орлин Павлов, който вече не води “Събота вечер”. Нана си тръгна от “Съдебен спор”, Ромина си тръгна от “На кафе”. Диана Любенова си тръгна от “Тази събота и неделя”, а Цветанка Ризова се омъжи!”, обяви Николаос, а публиката изпадна в екзалтиран смях.

Важно е да се отбележи, че новината за сватбата на водещата на “Лице в лице” се завъртя по светските издания, но не е потвърдена официално.

“Не споменавам Хекимян, защото говорим за загуби, реално…”, подчерта Цитиридис.

“Мавриков ще ни надживее всички!”, с този възглас завърши тирадата си водещият.

Николаос не пропусна да си заяде с Рачков и със Слави

Цитиридис си направи откровена гавра и с най-популярните лица на вечерното шоу като жанр и нас. Той обясни, че много хора са го карали да завърши шоуто като покани Слави Трифонов или Димитър Рачков за гости.

Комикът пусна за сметка на това идиотско анимационно клипче, показваща подобна ситуация, в която конкурентите му бяха наречени Плешо и Смешо.

Цитиридис завърши отмъщението си към bTV като поръча в студиото най-скъпата пържола със злато за да почерпи музикантите от бенда си. Тя пък беше вкарана на поднос от “лошото момче” в “Мастършеф” шеф Кустев.

“1500 тука, 3000 във Велинград”, коментира Кустев за цената на почерпката, която музикантите ядоха показно с ръце./show.blitz.bg

Коментирай

Наталия

Наталия 03.12.2023 15:18

Цилиндрикис ако канеше в предаванията си световно известни личности щеше да бъде гледано още. Освен това не трябваше да прекъсва предаванията за да го гледат по интернет.

Ясенка

Ясенка 03.12.2023 15:20

Тъжно е когато някой не може да приеме неодобрението на хората. Когато е под средното ниво на интелигентност се опитва да приравни към собственото си ниво хора, които са се доказали повече от него. Жалка работа.

Този

Този 03.12.2023 23:38

Този чудовищно прост некадърник, зазлобял на изпроводяк! Ако не бяха директорските му връзки, никога нямаше да изкара и сезон там! АМа нали единият от директорите създаде предаването, трябваха 4 години бездарие, некадърност, пошлост и олигофрения, за да се отърват от боклука!

Дани

Дани 04.12.2023 0:56

Някои хора стават много смели, когато вече нищо не ги застрашава, и си отмъщават на всичко живо от яд и злоба. Нищо не може да спаси бездарието и пошлостта.

Тити

Тити 04.12.2023 14:13

Не го гледам защото не ми е интересен ,а всичките тези дето ги споменава не може да им се сложи и на малкият им пръст.

Мери

Мери 04.12.2023 14:18

Не е вярно! И последното му предаване беше адски ТЪПО! Е ми не ставаш бе човек! Не си смешен, не си интересен, не си оригинален, а просто си некадърен и грозен! Намери си друга работа! Тая явно не ти се отдава...

Айде у канала

Айде у канала 04.12.2023 22:35

Най-тъпото предаване вече е аут.

Хахамян

Хахамян 04.12.2023 22:48

Ей, до къде стига Бойковата телевизия. Едно не доучило, невъзпитано и тъпо парче да се вземе на сериозно. Но че тая свръх простащина "Шоуто на ЦЦЦ.."пада е наистина нещо добро.

Дърътия топор

Дърътия топор 05.12.2023 8:41

Не обиждайте наиенованието шоу.На тази сянка предаването би трябвало да се казва боза.Извинявам се на бозата,чудесно питие.

Катя

Катя 05.12.2023 8:47

В това момченце има повече злоба и некадърност, отколкото артистичност! Гледах само първото му предаване и веднага разбрах, че ще е пълна пародия изпълнена с много простащина. Повече не си причиних това мъчение. Не разбирам защо се задържа толкова дълго време.

Цитичао

Цитичао 05.12.2023 9:00

Този силно надценен цървул най-накрая падна от екран! Да говори за всички тези е нелепо, защото имат по-големи и успешни кариери от неговата. Опита се да изглежда над нещата, но дори това не му се получи. Да си ходи в комеди клуба, където ще радва тесен кръг нямащи клво друго да правят.