Брутална излагация в "Ергенът"! Зрителите се хванаха за главата от тъпотията на момичетата в шоуто

Брутална излагация в "Ергенът"! Зрителите се хванаха за главата от тъпотията на момичетата в шоуто

Последният епизод на "Ергенът" поднесе шок и потрес на всички зрители. Момичетата "смаяха" зрителите с неповторимите си "знания". Явно не е важно само как изглеждаш, но и дали си залягал над книгите.

"Нормално да не знаеш всичко, ама да не знаеш кога е освободена родината ти... Деница уж много умна, интелигентна - написала 1806г., Блажка - 681г. Ужас!", коментира възмутена зрителка в мрежата. 

Хубавиците трябваше да отговарят на въпроси, за да стигнат до картонен образ на Виктор. "В тази игра всички пътища водят към Виктор, но не става само с красота - трябва и акъл" им каза Наум Шопов и обясни, че дамата, която първа достигне до Виктор чрез правилните си отговори ще получи роза и няма да се притеснява от това, че може да отпадне по време на Церемонията на розата. Тук обаче започнаха и проблемите, защото общата култура на участничките явно стигаше до ниво 3 клас. Феновете на предаването бяха буквално потресени от факта, че девойките не могат да отговорят на елементарни въпроси от обща култура.Ето ги и коментарите на зрителите:

"Благенце, всичко ти куца бе душицо, ни в историята те има, нито в литературата";

"На мен ми е тъжно..";

"Връх Мусала в Стара планина... Баба Илийца в Под игото... Дъното!";

"Ето, това е от значение. А не изкуственото поведение на тези момичета. Знанията им. Сякаш не са ходили на училище";

"Виктория дори и руските автори и произведения не знае";

"Мъка, мъка! Пълен срам и позор да не се знаят такива важни неща. Виктория Капитонова от десет години е в България и дори не си е направила труда да се образова поне малко";

"Да не знаеш кога е освободена България... Да не знаеш, че връх Ботев е най-високият връх в Стара планина, да не знаеш за Съединението…….. Изумена съм! Нормално е да не знаеш всичко, но това са наистина елементарни въпроси от обща култура. А Виктория да хваща парцалките и марш в Русия. Как може за 10 години тук да не знаеш къде е сградата на Народното събрание. Малоумщината за Пушкин изобщо няма да я коментирам!";

"Удариха дъното днес.. толкова прости и тъпи жени на едно място си е страшно. Виктория и Блага са толкова жалки, гадост!"./show.blitz.bg

Коментирай

Овчарчето

Овчарчето 16.04.2022 9:41

Изобщо не гледам тази тъпотия, та дреме ми....

Ами,

Ами, 16.04.2022 9:50

Такива тъпунгерки са ги подбрали продуцентите,че много от тях направо грозновати.

nana

nana 16.04.2022 12:04

Tova e Bulgaria ! Chestito !

ха ха Хо

ха ха Хо 16.04.2022 12:21

Вече не е модерно да си глупав,неграмотен и необразован,но тези кокошки не са в крак с модата.От където и както и да ги погледнеш са демоде.

йокин

йокин 16.04.2022 15:43

Да ме прощават,драгите зрители,но как може да гледат,такава боза.Не съм гледал,,ергеня''.Коментара ми е,от извода,от коментиращите.

абе,

абе, 16.04.2022 19:05

Блажка Безгащникова с баба Илийца героиня от ''Под игото'' и 681г. съединението между Княжество България и Източна Румелия напраОО изтЕпа рибата.Ученето не е като да си сваля гащите и да гледа с кравешки поглед ергена.