logo

Божана Кацарова се хвърли в дълбокото! Похвали се с…

Божана Кацарова се хвърли в дълбокото! Похвали се с…

Щурата кулинарка Божана Кацарова е на път да хвърли поредната изненада със свое активно участие в публичното пространство. Този път обаче, изобщо не става дума за участие в рейтингово тв риалити, откъдето и придоби популярност. 

Чаровната готвачка е на прага да сбъдне една от дългогодишните си мечти, свързани с професионалното развитие. А именно - да има собствен блог с полезни и качествени съвети за кулинарното изкуство.

"След 2 години избистряне на концепцията, новата ми кухня официално е факт! Малка симпатична бърлога, в която нямам търпение да започна да посрещам гости и да се сътворяват ВКУСНИ НЕЩА. От следващия месец тръгва и НЕ ПОРЕДНИЯТ кулинарен блог, за който съм се постарала да е максимално полезен и лишен от каквито и да било клишета и монотонна реч...”, написа Бо, както и викат на галено приятелите, в социалните мрежи и разбира се предизвика за нула време десетки коментари от своите последователи.

Божана Кацарова на меден месец в Тайланд! (СНИМКА)

Извън темата за кулинарните подвизи, Божана е все така щастлива в личния си живот. Неотдавна дори тя призна, че в момента изживява нещо много хубаво със своя приятел Ники.

„В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален”, не спира да хвали половинката си щурата готвачка./show.blitz.bg

 

Коментирай

Марин

Марин 04.05.2019 13:59

Най грозната и Тъпа жена, която съм видял през живота си!

ГЕОРГИЕВ

ГЕОРГИЕВ 04.05.2019 14:30

Тази е толкова некадърна ,че да вземе да спре да се хвали ,защото нищо не става от нея ,най-малкото готвачка Видях и работата и начина на готвене на голф игрището край Каварна,уплаши се от работата и от некомпетентността си и избяга по средата на сезона.

Куку

Куку 06.05.2019 4:14

Неприятна

Рико

Рико 06.05.2019 13:41

Сладка е, не я познавам иначе като човек :)

опитай си късмета сега

опитай си късмета сега 08.05.2019 19:00

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! Онлайн казино , с нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Вчера спечелих 677 евро ! https://bit.ly/2vGdh7g