Божана Кацарова на меден месец в Тайланд (СНИМКИ)

Божана Кацарова на меден месец в Тайланд (СНИМКИ)

Божана Кацарова, която последно гледахме във „ВИП Брадър”, в момента изживява едни от най-романтичните моменти със своя любим в далечен Тайланд. Близки до двойката дори се шегуват, че ежедневието на двамата влюбени прилича повече отвсякога на месен месец.

Кулинарката, която винаги е признавала, че се чувства пътешественик, авантюрист и експериментатор по душа, е на върха на щастието в прегръдките на своя любим и държи целия свят да разбере това, или поне голяма част от фейсбук познатите й.

„В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален”, не спира да хвали половинката си щурата готвачка.

„Като гореща вода за шоколад с щипка лют пипер”, пък описва себе си наскоро Кацарова, която иначе се подвизава като шеф готвач в ресторант край Каварна.

„Не искам да влизам в сферата на заклетия професионален шеф. Аз държа да си остана момичето, което е извървяло самостоятелно пътя от това да бъдеш любител, за да можеш спокойно да седнеш на масата с големите шефове и да имаш разговор с тях, да влезеш спокойно в професионална кухня и да не се чувстваш все едно влизаш в подобно място за първи път и да знаеш колко струваш и какво можеш, въпреки че си го постигнал сам и нямаш зад гърба си 20 години професионален опит и много държа това да остане така”, заявява още Божана, за която сбъдването на мечтите е висш приоритет в живота.

„Богата съм толкова, че всички неща, за които съм мечтала преди 10 години, сега мога да ги направя”, разкрива тя./show.blitz.bg

Коментирай