Бомба в "Като две капки вода"! Ето кой ще води шоуто този сезон с Рачков и Геро

Бомба в "Като две капки вода"! Ето кой ще води шоуто този сезон с Рачков и Геро

Любимото шоу за имитации на Нова тв "Като две капки вода" не само, че се завръща с пълна сила, но и поднася много голяма, и неочаквана, изненада за феновете си.

Шоуто тази година ще има не един, а два сезона. Специалното издание "Като две капки вода за всяко дете" ще е с благотворителна цел и ще стартира на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа в ефира на Нова телевизия. Мини сезонът се реализа съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната.

Ето кога започва "Като две капки вода"

Веднага след него Нова тв ще даде старт и на традиционния сезон на предаването, с който зрителите се забавляват всяка пролет в последното десетилетие.

Водещите на мини сезона "Като две капки вода за всяко дете"“ ще бъдат трима. Този път Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на емблематичната водеща на Новините на NOVA Ани Салич.

И Краси Радков влиза в "Като две капки вода" СНИМКИ

В благотворителния сезон участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца. Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, готови за нови преобразявания, заедно с малките си партньори.

На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

На 12, 13 и 14 февруари (неделя, понеделник и вторник) от 20:00 часа във всяко от трите предавания зрителите на NOVA ще имат възможността да подкрепят три различни каузи на УНИЦЕФ България, като гласуват със SMS за своя любим дует.

Първият лайв ще е под надслов "Закрила за всяко дете" и ще обърне сериозно внимание на темата за емоционалното и физическото насилие над децата. Със средствата от SMS гласовете на зрителите от първата вечер УНИЦЕФ ще подкрепи директно 300 деца и 250 родители в трите детски центъра „Зона ЗаКрила“ и ще работи по превенция на насилието с още 1800 деца в България.

Първо в БЛИЦ! Мариана Попова е сред участниците в "Като две капки вода"

В понеделник (13 февруари) каузата ще бъде посветена на децата, които не могат да говорят, за да получат шанс да общуват и да учат.

Каузата „Глас за всяко дете“ има за цел да събере нужните средства, с които УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1500 учители, специалисти и родители от цялата страна да ползват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.

Във финалната вечер на "Като две капки вода за всяко дете" на 14 февруари каузата ще бъде насочена към най-малките и ще носи името „Най-добър старт за всяко дете“. Целта е да бъде обърнато внимание освен на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее.

Обявиха кои две певици влизат в "Като две капки вода"! Зрители нападнаха едната, защото...

Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

Веднага след благотворителните концерти ще стартира и традиционният сезон на „Като две капки вода". В него ще се включат още осем смели звезди и един дует, които ще се борят за титлата на най-добрия имитатор в България. Водещи на шоуто отново ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а кои ще бъдат участниците и кой ще дава оценките, зрителите на NOVA ще разберат веднага след благотворителния мини сезон./show.blitz.bg

Коментирай

Аlex

Аlex 25.01.2023 11:23

Голяма статия,голямо обяснение,няма що!Щесе погъделичкаме под мишниците,та да се засмеем.Нерде-нерде леля му на Рачков/Ани Салич/ явно е закъсала,та да вземе някой лев,де.А Люси Дяковска нагледно ще показва на подрастващите как се става обратен!Нищо лошо,а!

възмутен

възмутен 25.01.2023 20:36

Май тези три дни няма да гледам шоуто /за огромно мое съжаление/ но няма да изтърпя грачещия глас на Сираковата - компетентна по ВСИЧКИ въпроси. Не я издържам. Толкова ли няма компетентни хора за жури...