Бомба! Тази любима двойка от 'Един за друг" ще си имат бебе СНИМКА

Бомба! Тази любима двойка от 'Един за друг" ще си имат бебе СНИМКА

Тина и Миро от "Един за друг" съобщиха официално в Instagram, че ще стават родители за първи път. Красивата инфлуенсърка разкри новината със снимка от новия им дом във Великобритания, където живеят и работят от години.

"Едно + едно = ТРИ и едно куче.  Много сме щастливи и с голямо удоволствие ви съобщаваме, че официално влизаме в школата на подготвящи се родители", започва дългия си пост Тина.

 

"Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почувствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почувствахме и то заедно", споделя откровено брюнетката и продължава:

"Може би най-доброто време е точно когато го почувстваш, а не когато обществото е наложило, че трябва. Приемаме съвети от вече опитни родители и ще се радвам ако разбера, че не съм единствената която изпитва толкова емоции едновременно..", пише от Тина към фотото горе.

В края на миналата година Тина и Миро се сдобиха с първото си собствено жилище в Обединеното кралство. Парите за депозита двамата събрали преди участието им в "Един за друг", а самата къща е 30-годишна ипотека с фиксирана лихва за първите пет години. Това означава, че каквото и да се случва с лихвите – дали ще се повишават, или понижават, вноската на месец няма да се промени през следващите пет години.

"Възнамеряваме след този период да рефинансираме отново с 5-годишна лихва, за да избегнем всякакви видове промени, защото може да са позитивни, но и негативни", обясни Миро в рядко TV интервю./show.blitz.bg

Коментирай

Хапен зи Мухен

Хапен зи Мухен 22.03.2023 21:18

Не знам някой от вас дали е вземал къща на изплащане ( не лизинг, защото лизинг означава нещо коренно различно), но нещо такова като вноската си остава същата ,каквото и да става няма!Някой май не си е чел дребния шрифт на договора и не е чувал нищо за Annual APR%?