Боби от "Игри на волята" прекали и си докара чернодробна криза СНИМКА

Боби от "Игри на волята" прекали и си докара чернодробна криза СНИМКА

Боби Лазаров е един от най-силните и уверени участници в "Игри на волята". Винаги се впуска във всяка битка на 100%, раздава се докрай, но сега така прекали, че си навлече сериозен здравословен проблем.

По време на териториалната битка, атлетичният Боби получи чернодробна криза и стресна всички в шоуто. От това, което сам споделя в профила си в социалната мрежа, става ясно и как се е стигнало до нея.

Александър от "Игри на волята": В трудни моменти лапвам по една лъжица "Майната му"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес беше най-тежката битка за мен... помня я от миналата година. Помня как @plamenmladenov1 беше на прага на силите си и на този ден аз изпитах същото. Краката толкова се напомпаха, че нямах достатъчно кръв за горната част на тялото... резултат беше лека чернодробна криза . Помня как казах на племето си преди да започнем ,,да знаете, че може да не издържа и да ви забавя, но няма да се откажа” . В живота е много важно да си знаеш границите и въпреки това да се опитваш да ги преминеш! Днешната битка беше спечелена благодарение на @yoanna.lazarova и @rush.katerina . Ако не бяха те, щяхме да сме на реката заради мен. Но точно за това сме отбор, за да се покриваме и да бутаме заедно напред! Извода е следния... никога не се отказвай, колкото и да е трудно! Винаги имам как да победиш! Резиденцията ни очаква отново! @milen_tsvetkov_ @nikolay_lazarinov @rush.katerina @yoanna.lazarova @chudomir_grigorov @nikolai_stefanov1

Публикация, споделена от Fitness Coach And Motivator (@borislav_lazarov_coach) на

"Днес беше най-тежката битка за мен... Краката толкова се напомпаха, че нямах достатъчно кръв за горната част на тялото. Резултат беше лека чернодробна криза. Помня как казах на племето си преди да започнем "Да знаете, че може да не издържа и да ви забавя, но няма да се откажа". В живота е много важно да си знаеш границите и въпреки това да се опитваш да ги преминеш!

Секси мацка оцеля в "Игри на волята", ето кой е аут СНИМКИ

Днешната битка беше спечелена благодарение на Йоана и Екатерина. Ако не бяха те, щяхме да сме на реката заради мен. Но точно за това сме отбор, за да се покриваме и да бутаме заедно напред!", написа в Инстаграм той.

Все пак Рибарите запазиха своето първенство, печелейки за втори път териториалната битка и запазвайки хубавата къща, в която са в момента. Борислав е категоричен, че колкото и да е трудно, човек никога не трябва да се отказва.

Нещо ужасно сполетя Ивана от "Игри на волята" и тя изхвърча от формата

А иначе Лазаров е доста активен в социалните мрежи. Той често отговаря на различни въпроси. Скоро той и Ники Стефанов бяха заедно в приют за кучета в Горни Богров.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес бяхме в приют за кучета в Горни Богров. Доста емоционален ден. В приюта има над 1500 кучета и има недостиг на доброволци за разходки и храна. Ако се чудите какво да правите в неделя и обичате кучетата може да отидете там.. да дадете любов и да получите двойна такава! Няма по-искрена радост от тази на кучетата... познат, непознат, мъж, жена.. за тях е без значение, искат просто малко внимание ️ #dog #doglovers #doglife

Публикация, споделена от Fitness Coach And Motivator (@borislav_lazarov_coach) на

"Доста емоционален ден. В приюта има над 1500 кучета и има недостиг на доброволци за разходки и храна. Ако се чудите какво да правите в неделя и обичате кучетата може да отидете там.. да дадете любов и да получите двойна такава!

Контузен участник в "Игри на волята" при сблъсък с конкурент СНИМКА

Няма по-искрена радост от тази на кучетата... познат, непознат, мъж, жена.. за тях е без значение, искат просто малко внимание", сподели Боби, който също е собственик на куче, което е кръстил Бъстър./show.blitz.bg

Коментирай

Спаска

Спаска 11.11.2020 19:47

Боби ми е любимец и фаворит, желая му здраве и успехи в битките!

Нищо

Нищо 11.11.2020 22:56

Мъжко в тоя мухльо няма! Злобен лаладжия.

ММА певец

ММА певец 12.11.2020 20:28

Чувствам се найстина щастлив, не съм гледал и една секунда от тая помия

корни морни

корни морни 12.11.2020 20:39

не става за нищо,фук-лю

До неграмотните ММА певец, Нищо и корни морни

До неграмотните ММА певец, Нищо и корни морни 13.11.2020 9:44

Прости неграмотни хора сте. Бедни телом и духом....и най вероятно мангали, крадливи и похотливи. Успех на Боби

Вени

Вени 13.11.2020 14:02

БРАВО БОБИ УСПЕХ.

ДОН

ДОН 13.11.2020 14:07

Някой в коментарите се озаглавил като нищо. И Е МНОГО ПРАВ ТО Е ЕДНО ГОЛЯМО,,НИЩО" И КАЗВАМ ТО ЗА ДА НЕ ГО ОБИДЯ ПО ДРУГ НАЧИН.

НОНИ

НОНИ 14.11.2020 6:18

Научете се да пишете хорааа !И стига сте злобеели,а направете и вие нещо стойностно в живота си.,,Игрите,,са си много добри,а Боби си е боец.А и е много готин,пича !