Благо Джизъса търси жена на Жоро Валентинов след "Сървайвър" СНИМКИ

Благо Джизъса търси жена на Жоро Валентинов след "Сървайвър" СНИМКИ

Все по-топли и дружелюбни стават отношенията между ексфутболиста Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов в "Сървайвър". Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи планове за бъдещето.

Щастлив от подновеното им приятелство, Жоро помоли Джизъса, който отскоро отново е семеен мъж, за лична услуга - да му съдейства да си намери гадже. "Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?", попита той футболиста със светнали очи. "Ще намерим и отиваме на море!", отсече убедено Благо.

ММА боецът Жоро Валентинов в "Сървайвър": Простих на Благо Джизъса!

В племето им "Известни" не всички обаче са в блестящи отношения. Актрисата Снежана Макавеева и кулинарката Божана Кацарова за пореден път си размениха остри реплики преди изпитание за провизии.

Джизъса пред БЛИЦ часове преди "Сървайвър": Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Въпреки че се сдърпаха, двете се справиха отлично в играта, като победителката от "Мастършеф" навигираше безпогрешно възпитаничката на НАТФИЗ, която трябваше да събира топки по пясъка със завързани очи.

Междувременно в отбор "Войни" се оформи първата по-стабилна коалиция в лицето на инфлуенсърката Мария, студентката Ермина, футболиста Цецо и брокера Павел. Четиримата са убедени, че те са движещата сила в племето си, а съотборниците им само лежат по цял ден и ги занимават с претенциите си./show.blitz.bg

Коментирай

ILIA

ILIA 05.03.2023 9:56

W GORATA S TIQ TATUSI NAPRAWO SI E TYZEMEC

........па

........па 05.03.2023 11:59

Блажко има доста бивши,ще му пробута някоя и ща затвърдят баджанащината..

Нормално

Нормално 05.03.2023 18:06

Между баджанаци не би трябвало да има омраза.

Вгъ За

Вгъ За 06.03.2023 3:23

... веднъш еб ал ли си я тази кранта, фърляй и бегай. Но са прости момчета, като Божинката и Тошко (който е толкова прост, че такива дори не е еб ал).

Гачо

Гачо 07.03.2023 2:42

Благо,вземи го изтряскай тоя балък и ще те призная за ибач номер 1 !