Джизъса пред БЛИЦ часове преди "Сървайвър": Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Джизъса пред БЛИЦ часове преди "Сървайвър": Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Новият сезон на хитовото риалити "Сървайвър" започва след броени дни в ефира на bTV. Вече са ясни всички участници, но някои от тях още отсега будят интерес и всевъзможни провокации с присъствието си на екзотичния остров. Днес ви представяме един от най-коментираните претенденти за голямата награда в шоуто – Благой Димитров!

Джизъса, който се ожени наскоро, ще бъде дълго време без жена си и то на хиляди километри разстояние. Но дали това ще промени нещо в отношенията им, предстои да разберем, а дотогава отговор и на този въпрос ни дава самият той в много любопитен разговор.

 

- Би ли описал "Сървайвър" с три думи?

- Преживяване, адреналин, неизвестност.

- Защо реши да се запишеш за участие в предаването?

- Защото ми харесва идеята да преживея нещо ново и интересно. Целта ми не е да се показвам или пък да се доказвам, животът ми и така е достатъчно пъстър.

- Какво смяташ, че никога не би направил в "Сървайвър"

- Да предам принципите си, няма да излъжа или да извърша предателство. Няма и да погледна встрани. В "Сървайвър" има много красиви жени, но аз съм семеен мъж, с деца, и отсега мога да заявя, че няма как да се поддам.

- В такъв случай кой или какво ще ти липсва най-много, докато си в шоуто?

- Семейството ми, жена ми, децата ми, приятелите и близките. Със сигурност ще ми е тежко и заради лишенията. Спазвам постите, но никога не съм гладувал по начина, по който се гладува в "Сървайвър".

- А с какъв тип участник никога не би се сближил? И обратното - участник с какъв характер би могъл да се превърне в твой приятел?

- Комуникативен съм и няма участник, с когото не бих се сближил. Не допускам всеки веднага до себе си, но бих говорил с всеки на всякакви теми. Убеден съм, че хората, дълбоко в себе си, са добри. А как ще се развият едни отношения – това много зависи в какъв момент ще се срещнете.

Понеже ме питате за отношенията ми с Георги Валентинов, ще кажа, че всичко отдавна е в миналото и че беше силно преиначено. Нямам конфликт, нито проблем с никой от участниците в "Сървайвър". Всички сме равнопоставени, всички сме синове Божи.

- Кой житейски урок ще ти помага най-много в "Сървайвър"?

- Животът ми е дал много уроци, но това не значи, че съм си взел поука (смее се). В "Сървайвър" ще ми помагат уроците не само от живота, но и от спорта. Футболът ме научи, че няма нищо по-важно от добрия колектив. Затова трябва да сме задружни, да не допускаме интриги и да не забравяме, че това е една игра, в която, рано или късно, на всеки ще му стане тежко.

- Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?

- Страхът от смъртта е най-големият страх на всеки човек. Християните знаят какво ги чака след нея, но останалите – не. Фобии нямам.

- Как реагираш, когато си ядосан?

- Когато бях на 20, често избухвах за глупости. Сега, на 40, съм много по-сдържан. Опитвам се да не реагирам рязко на нещата, които ме дразнят.

- Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?

- "Ей, този е егати пича!". Разбира се, казвам го в кръга на шегата.

- Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

- "Просто Благо". Това ще бъде най-гледаният филм! Има много неща, които хората не знаят за мен.

- Кой е най-големият компромис, който си правил?

- Умея да обичам и да прощавам, но компромиси не правя. Когато съм убеден, че съм прав, мога да споря дълго и разпалено. Единствените компромиси, които съм правил, са свързани с децата ми.

- Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

- Бих променил много неща. Но това, за съжаление, няма как да се случи. Вярващ съм, но си давам сметка, че моят живот не е пример за безпогрешен християнски живот. Правил съм много грешки и всяка от тях е била урок за мен./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай

баба айше

баба айше 15.02.2023 14:36

ЧЕ ТЕ ДЕЦАТА ТИ И БЕЗ ТОВА НЕ СА ПРИ ТЕБ-САМО МАСТИЙ ОКОЛО ТЕБ.....

Simo

Simo 15.02.2023 15:58

Kur.va beshe I kur.va shte ostanesh pomqr,kvo semeistvo imash ti be bogomolka izmislena

Стилян

Стилян 15.02.2023 17:09

Защо ни занимавате с тези псевдо "випове"?! Нима няма други новини? България има много по - достойни и интересни личности от този, жените му и т.н. Пишете за тях!

Надежда

Надежда 15.02.2023 18:10

От къде ги изкопахте, като ги дават по бтв-ужас. Един не може да ходи, мацките ще им изпаднат циците.

Мюмюн

Мюмюн 15.02.2023 18:48

Тъпанар! Какво да ви вдигам рейтинга с тъпите ви физиономии?! Взимам калашника и ви почвам!

баста

баста 16.02.2023 0:21

Това е турско менте''Сървайвър'' от Капаль чарши.Личи си по боклучивите персони които са подбрали.Това не е оригиналния американски формат,беше до миналата година.Предстоящия не е.

Сериозно

Сериозно 16.02.2023 0:49

Серионо ли давате заплата на това малоумно нищожество в размер на 200 000 , а наградата да спечелиш формата е 150 000!!! Що за дебилни малоумници сте и вие?? Кой ще ви гледа с тази сбирщина от идиоти дето сте формирали ???

Карабунар

Карабунар 16.02.2023 1:38

Незнам как ви взимат на работа, но Благой Димитров е Багата ,а тоя ташак е Благой Георгиев и нямат нищо общо, иначе си пишете и даже ги цитирате, вие много добри и главния редактор е топ. Браво България има нужда от медии като вашата и такива достойни журналисти:)))

Joro878799

Joro878799 16.02.2023 4:49

До Карабунар пич само да те поправя Благой Иванов Багата не Димитров.