Благо Джизъса остава без блажно в "Сървайвър" СНИМКА

Благо Джизъса остава без блажно в "Сървайвър" СНИМКА

В истински мъченик ще се превърне Благо Джизъса в предстоящия "Сървайвър", който стартира на 18 февруари. Вярващият, обилно татуиран с християнски символи футболист, ще преживее двойни мъки в екзотичната Доминикана, където ще се озове с още куп претенденти за титлата "Последният оцелял".

Благо ще попадне на карибския остров само десетина дни преди Великденските пости, които започват на 27 февруари и ще продължат до 16 април. Като християнин, спазващ църковния устав, в този период от годината той не бива да близва блажно, дори да му се ще.

Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО

Ако иска да бъде перфектен син божи, Джизъса трябва да отвърне глава от най-питателната храна в риалитито - рибата и раците, и категорично да откаже месото, което участниците понякога получават като награда след победа. Единственото, което ще може да консумира, са плодове и хляб.

Жената на Джизъса се хвали с часовник за 10 бона СНИМКА

Срещу другите "блажни" изкушения в "Сървайвър" - красивите и сексапилни участнички пък, Благо би могъл да се бори с духовна концентрация и молитва./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 08.02.2023 11:02

Никой не се интересува от този жалкар даже и Златките вече....

ахмак доган

ахмак доган 08.02.2023 12:46

ами ще си бръкне в гъза ,ще си подуши пръста и това му стига.....

Леля Мале

Леля Мале 08.02.2023 22:00

Този грешник трябва да се пържи в ада, а не да се представя за мъченик защото нямало да яде баш каквото му е кеф. И защо го вкараха в това реалити като той самия е една лъжица ла... о на кацата с мед.