Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО

Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО

Новият сезон на "Сървайвър" вече чука на вратата, а отношенията между някои от новите звездни участници още отсега обещават доста напрегнати моменти във формата.

Досещате се, че става дума за ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев, които преди време си размениха една и съща жена - Русата Златка, която пък към днешна дата е щастливо бременна от екстенисиста Карен Хачтарян.

Златка пак заби шамар на Джизъса, получи уникална изненада от Карен ВИДЕО

В скорошно интервю ММА боецът разкри дали е знаел кои ще са останалите участници в предаването и по-точно дали е бил наясно, че Благо ще е от неговия отбор. Отговорът му е покъртителен!

Златка Райкова съсипа Джизъса с това признание за детето им... СНИМКИ 18+

"Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не - все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът - не", изцепи се Валентинов. А колкото до бившата си Златка и предложението за брак, което й направи в "Като две капки вода", спортистът отвърна така:

"Това беше преди 100 години, не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си."

"Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен.", коментира Валентинов./show.blitz.bg

 

Коментирай

фен

фен 01.02.2023 13:40

Жоро,разбий му тъпата мазна физиономия на тоя женкар!!!!

ха ха Хо

ха ха Хо 01.02.2023 17:12

Kакви карикатури на мъже само,хвани единия та удри другия.Абсолютни примати с обща приматка.

Продуценти

Продуценти 02.02.2023 1:23

Продуцентите у нас така и не разбраха, че никой не гледа формати те им, точно заради боклуците с които ги пълнят! Преди време така успяха да разсипят и "Стани богат", като взеха да канят политици и псевдо звезди.. Рейтинга на "Сървайвър" обаче няма как да падне. Все пак той е нула, като участниците!

двд

двд 05.03.2023 3:31

Джизъса показа култура, издържливост, мъжага е. Симпатяга! Ами той е истински човек! ХВАЛА****