Блага от "Ергенът" проговори пред БЛИЦ TV дали тя е разделила Райна и Константин

Блага от "Ергенът" проговори пред БЛИЦ TV дали тя е разделила Райна и Константин

Благовеста Бонбонова от първия сезон на "Ергенът" направи сензационно признание в подкаста "Не съм такъв човек". За първи път реши да коментира плъзналите слухове, че тя именно тя е разделила Константин и Рана преди повече от 10 години вече. 

Нейната приятелка Габриела, позната ни от същия формат, я набеди, че заради нея Райна цял живот ще си остане стара мома. 

"Когато те са се разделяли, аз съм бил ана 16-17 години. Не помня да съм ги разделяла, но знам ли... Може пък да й се казал: "Влюбих се в една мацка, тя идваше на моите участия в Ямбол. Райна, изоставям те заради нея", смее се Блага. 

Пишело се е много за мен, покрай всички конкурси, на които съм участвала, че вече ми е все тая и не ме дразни. Преди това, когато бях с бившия ми приятел - футболиста, е имало разни статии, в които пишеше, че правим тройка аз, той и моето куче. Безумни неща. Повече няма какво да ме впечатли", разкрива още сладката и усмихната Благовеста от първия сезон на скандалното риалити "Ергенът".

В коментари в социалните мрежи се върти друго име, което стои зад раздялата между един от най-обичаните фолк дуети у нас. Самата Райна в къщата на "Биг Брадър" намекна", че причината за тяхната раздяла е русата изкусителка Златка Райкова./show.blitz.bg

 

Цялото интервю с Благовеста и Габриела от "Ергенът" може да гледате във видеото: