Блага от "Ергенът" и Цитиридис - новата светска двойка? СНИМКИ

Блага от "Ергенът" и Цитиридис - новата светска двойка? СНИМКИ

Благовеста Бонбонова бе натирена от "Ергенът" Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си тръгна със сълзи на очи и преживя много тежко безразличието на мачото, в когото открито заяви, че е влюбена. 

След отпадането си тя направи много интимно признание и заяви с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на "Ергенът".

При гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с култовия гологлав водещ. Той бе толкова засрамен, че дори не успя да реагира на нейните напористи намеци и интимни закачки. 

Все пак се поинтересува дали някое от момичетата е правило секс по време на снимките на "Ергенът". Тя заяви, че вероятно е имало такава възможност, но тя е пропуснала. Колебливо заяви, че не вярва някое от останалите момичета да е мърсувала в къщата, но пък не звучеше много убедително. 

В крайна сметка стана ясно, че в момента Блага има човек до себе си, но не било нищо специално и сериозно. Най-голямата цел в живота й била да има здраво и сплотено семейство./show.blitz.bg

Коментирай

..........

.......... 07.05.2022 9:37

имитаторка ! само леля илиаДа може да си сваля пликчетата така.....

........па

........па 07.05.2022 9:38

Блажка си взе 5 минутната жалка''слава'' и хайде сбогом.Забравена е.

Abc

Abc 07.05.2022 10:39

Пълен буклук, срам за всяка жена Сериозни психически проблеми Тъжна гладка

абе,

абе, 07.05.2022 11:33

Прекалено много време отделиха продуцентите на това елементарно женче.Трябваше да си тръгне преди доста други.Държаха я само за сеир.Обаче явно и на тях някрая им е омръзнала та най-после я разкараха.

ха ха Хо

ха ха Хо 07.05.2022 11:34

Благовеста показа нула обща култура, емоционалната лабилност, събути гащи, напъхани в ръцете на Ергена, гнусното облизване на средни пръсти, злоба, завист и махленско надничане зад пердетата и клюкарене когато Виктор е с Александра в градината.Ами,ниска топка е.

зрител

зрител 07.05.2022 15:29

Продуцентите я държаха само и само да се смеят зрителите,ако беше до Виктор отдавна да беше си тръгнала!!!

митю пистолета

митю пистолета 08.05.2022 7:35

трябваше ергена да я наебе като си свали гащите-ама и той един ерген..

da be ba

da be ba 08.05.2022 13:31

тва си фърли кюлотите пред цяла България и рева кат магарица бая пъти , с кво друго да остане от шоуто ?