"Битата" плеймейтка се спасява от съдебни дела във „Фермата“

"Битата" плеймейтка се спасява от съдебни дела във „Фермата“

Скандалджийката Жанета Осипова е „голямата“ звезда в новия сезон на "Фермата". 

Плеймейтката, която ще отговаря пред съда за клевета срещу фризьорката Вили Боршукова, вече е изолирана от цивилизацията и дои кози и рине тор в обора през следващите месеци.

Русото изкушение ще върши всякакъв друг селски труд, за да успее да се пребори за голямата награда от 100 бона. А те ще й бъдат нужни, тъй като бизнесдамата Вили Боршукова я съди за уронване на престижа и търси поне 50 хиляди лева обезщетение, пише LifeOnline.bg.

Жанета въобще не е умувала и веднага щом получила покана да влезе в риалитито светкавично се навила, макар без хонорар.

Продуцентите Иван и Андрей са свили бюджета и заради кризата въобще не смятали да пръскат пари за хонорари за „звезди“ в и без това популярното си предаване.

Все пак редакторите на двамата ортаци смятат да покажат, че и момичетата от еротичните списания могат да вършат селска работа, а не само да се гримират и да чупят стойки.

С участието си Жанета ще сбъдне мечтата си да стане разпознаваема тъй като допреди скандала с фризьорката и обвиненията в побой почти никой не беше чувал за нея.

Осипова, която има съмнителен бекграунд иска да изчисти имиджа си и да не бъде свързана само като момиче, което се размята по пилоните на клубовете, а и като жена, която може повече.

Бившата танцьорка се навила да загърби кифленския живот, маникюра и фризурите и да покаже, че не й е чужд селския живот. Всъщност то няма и как да го скрие, понеже е израснала на село в Гара Бов и от малка има опит по нивите.

Тя сама подхрани информацията, че ще участва в риалити формат след като обяви, че изчезва от социалните мрежи за известно време. Ясно е, че е заради "Фермата", тъй като само този проект започна преди дни за разлика от "Игри на волята", чиито снимки текат вече над три седмици.

Участието й във "Фермата" идва точно навреме за да избяга от скандала, в който се забърка с шефката на "Магама". Припомнете си, че настоящата фермерка инсценира побой и директно обвини коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск срещу сексбомбата на стойност 50 бона, след като показа видеозапис, на който се вижда, че Осипова лъже.

Запознати с нрава на силиконката разказаха, че във формата тя ще се прави на миличка и добричка. Ще се сприятели със всички и ще иска да се хареса на всяка цена на останалите. Дали обаче ще издържи с лицемерието до края, остава да видим наесен, когато ще започне излъчването на продукцията./show.blitz.bg

Коментирай

речо

речо 10.08.2020 12:12

като каква ще е вътре - овца или коза - дето ще доят

Анонимен

Анонимен 10.08.2020 14:20

Трудно се печелят сто бона иска се работа и сила това не е като да се фрьцкаш по подиомите

Кольо

Кольо 10.08.2020 22:48

Защо вземат тези овци ,кой ще го дой. Имат много работа във фермата.