Александра и "Ергенът" Виктор са гаджета? Тя го запозна с баща си и... СНИМКА

Александра и "Ергенът" Виктор са гаджета? Тя го запозна с баща си и... СНИМКА

Александра оттказа да вземе розата от "Ергенът" Виктор Стоянов и напусна култовото шоу. По всичко личеше, че мачото има предпочитания към нея, но пък я нарани с бездействието си по отношение на рускинята Виктория. 

Макар Александра да не печели шоуто, изглежда извън формата отношенията й с Виктор са се задълбочили. Преди два дни в социалните мрежи се появиха техни папаршки снимки, на които ги виждаме да седят в кафе, а след това с кутии с пици се отправиха с неизвестна посока. 

Наш източник ни докладва, че на въпросната среща на Александра с Виктор извън формата е присъствал и нейният баща. Всички се питат дали между тях не е пламнала любов и тя да го е представила пред своя баща, за да получи одобрението му. Същият ден тя пусна стори в Инстаграм, на което представи баща си. Двамата бяха седнали в същото заведение, в което тя имаше среща и с Виктор. 

В интервю за Николаос Цитиридис тя бе доста лаконична по повод отношенията си с Виктор и не пожела да коментира появилите се папарашки снимки. Но пък говори открито за предишните си гаджета. 

Преди няколко години заминала за Испания, за да живее с много известен футболист, но запази името му в тайна. Бързо се разделили и тя останала все пак в чужбина. През това време работела като таньорка, миячка на чинии и т.н.

После се запознала с швед, който й подарил ферари. Двамата изкарали 7 години заедно, но приказката приключила и тя се върнала обратно в родината и в "Ергенът" се надявала да открие истинската и последна любов./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай

Виктор

Виктор 20.05.2022 14:25

Тези на сникмата не са Александра и Виктор

Виктор

Виктор 20.05.2022 14:26

На снимката в кафето не са Александра и Виктор

ха ха Хо

ха ха Хо 20.05.2022 14:49

Защо не давате да се пишат коментари под материалчето за Блага Безгащникова.

Бреййййй

Бреййййй 20.05.2022 15:35

Живяла с този, живяла с онзи. Е за 7 години с шведа как едно дете не роди?...... Стара мома като останалите от харема

Кънчо

Кънчо 21.05.2022 0:37

Питай те я какво е работила в Монако!!!! Проститутка вече знаете!

ха ха Хо

ха ха Хо 21.05.2022 9:17

Абе Кънчо,защото пък Дениз,Виктория,Блага и още две,три от участничките не са заработвали като проститутки,че даже и сега.

Оффф

Оффф 22.05.2022 8:48

Стига вече с тия долни жени бее ??? Всички са проститутки, а Сашка от най големите и опитните