Алекс Сърчаджиева стана амазонка.. скочи от скала! (ВИДЕО)

Алекс Сърчаджиева стана амазонка.. скочи от скала! (ВИДЕО)

Гмуркане, катерене, езда – това са били само част от екстремни приключения, през които Алекс Сърчаджиева е минала в продължение на три дни, за да заснеме промоклипа на новото риалити "Игри на волята: България", което ще стартира тази есен по Нова тв.

Както вече ви съобщихме преди няколко дни, актрисата ще е негова водеща, но компания този път няма да й прави по традиция Ники Кънчев, както мнозина очакваха.

Актрисата се осмели и бе първата, която се впусна в изпитанията на бъдещите състезатели, които ще премерят сили, издръжливост и интелект за чек от 200 000 лв! Сърчаджиева облече специален костюм, с който приличаше на Рамбо в джунглата, и показа невероятна смелост с действията си.

Алекс Сърчаджиева призна голям страх!

С екипа на Валери Милев, талантливата актриса преброди много красиви, но и твърде опасни кътчета на България, за да реализира екстремни снимки и видеа за новото риалити шоу. Визията й е толкова провокативна и различна, че феновете й почти не я разпознаха в този екзотичен вид!

Алекс Сърчаджиева с разтърсващо признание за Иван Ласкин!

В промото за риалитито Алекс е облечена в черно трико и е с изцяло черен грим. Дегизировката й наподобява точно тази, с която сме запаметили в съзнанията си Рамбо в джунглата.

"Като водеща, аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в "Игри на волята: България" ще усетят този адреналин", признава чаровната актриса. И добавя какво е успяло наистина да й спре дъха:

"За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна".

Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Любопитна подробност е, че за част от сцените, които се оказали твърде екстремни, режисьорът Валери Милев е предпочел да използва дубльор, за да гарантира сигурността на водещата.

Както вече ви съобщихме, първият сезон на най-новия формат в родния тв ефир се очаква да стартира тази есен. Снимките за него обаче, започват буквално до дни на родното Черноморие. В "Игри на волята: България" група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото.

Алекс Сърчаджиева на първо море без Иван Ласкин! (СНИМКА)

А на финала един от участниците ще спечели голямата награда от 200 000 лева./show.blitz.bg

Коментирай