Алекс Сърчаджиева остави дъщеря си при риалити герои СНИМКИ

Алекс Сърчаджиева остави дъщеря си при риалити герои СНИМКИ

Остава месец и малко до старта на новото риалити в родния тв ефир "Игри на волята", чиято водеща е Алекс Сърчаджиева. Актрисата обаче, наскоро направи нещо, което хем развесели, хем потресе почитателите й.

Оказа се, че тъй като е затрупана от работни ангажименти край морето, където текат снимките на риалити формата, Сърчаджиева не е имала на кого да остави дъщеря си София и е решила направо да я води навсякъде със себе си, пише "Хотарена".

Така малката София, която все още не проявява интерес към актьорската професия, която имат именитите й родители Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, по цял ден е редом до новите участници в "Игри на волята". Буквално може да се каже, че участва в проекта наравно с останалите.

Скандален обрат! Саботират "Игри на волята"! СНИМКИ

Междувременно стана ясно, че в "Игри на волята" поне засега няма да вземе участие нито един известен човек, въпреки че много се точеха да се покажат на есен в новия проект на Нова телевизия.

Скандал! Еколози скочиха на Алекс Сърчаджиева! СНИМКИ

"Войни, готови ли сте за приключението на живота ви? Това са думите, с които Александра Сърчаджиева посрещна 3те отбора в "Игри на волята" точно преди 5 дни!

Оттогава мина цяла вечност - и за тях, и за Алекс: силна, уверена и смела жена, минала през съдбовни изпитания, но решила да продължи...

Нашата водеща е пример за всеки участник! Обичаме те, Алекс", пък написаха от екипа на формата в социалните мрежи, за да подгреят феновете./show.blitz.bg

Коментирай