Алекс от "Ергенът" захапа остро Джулиана Гани! Призна си, че двете...

Алекс от "Ергенът" захапа остро Джулиана Гани! Призна си, че двете...

По случай финала на „Ергенът“ бе организирано парти за Виктор Стоянов и момичетата, на което Ергенът на България се появи в компанията на Александра Гърдева – участничката, която му отказа роза. Ако нещата не се бяха развили по този сценарий, психоложката със сигурност щеше да спечели риалити предаването.

Малко след това навсякъде в интернет се появиха снимки с нея, Виктор и бившия мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов.

Веднага тръгнаха слухове, че Алекс и Илиян са заедно, но после тя изкоментира темата в личния си профил и стана ясно, че двамата са се сближили покрай работата им със социалните мрежи и в момента са приятели, пише каналът vbox7.com. 

Сигурни сме, че десетки пъти са коментирали драмата му с Джулиана Гани и точно затова двете дами няма как да се харесват. Е, най-накрая стана ясно какви всъщност са отношенията на инфлуенсърките.

В стори психоложката сподели личното си мнение за родната плеймейтка: „Нямам абсолютни никакви взаимоотношения с нея, тя не е мой човек, не вибрираме на една вибрация“. Двете са наистина коренно различни и дори да не беше станало всичко това с Илиян, приятелство между тях никога нямаше да се породи./show.blitz.bg

Коментирай

.....

..... 30.08.2022 21:32

Казва се не вибрираме на една честота. Каква психоложка си като на 36 години не си завършила