Алекс и Феодор от "Един за друг" съобщиха радостна вест

Алекс и Феодор от "Един за друг" съобщиха радостна вест

Една от най-запомнящата двойка в тазгодишния сезон на "Един за друг" Александрина и Феодор имат щастлива вест. Те отпаднаха от формата, но както се оказва, Александрина е забременяла във Вилата на любовта. 

От много време жадуват да им се случи това нещо и се радват, че точно в този формат са успели да заченат първото си дете. Феодор се надява искрено на момиченце. 

„Когато излязохме от „Един за друг“, отпътувахме за Плевен. Видях, че Алекс е много изморена, но исках да минем през аптека. Впоследствие се съгласих да я оставя вкъщи и след това да отида. Купих два теста за бременност за всеки случай. За мен най-голямата награда щеше да бъде да излязат положителни, защото след лечението в Турция ми бяха казали, че няма да имам дечица. Докато се прибера вкъщи обаче, тя вече беше заспала. Когато се събуди и направи тестовете, за секунди и двете чертички светнаха“, разказа развълнуваният бъдещ татко.

„Каза ми: „Ти си много бременна". Аз имах подозрения, но не ми се вярваше. При ден-два закъснение на цикъла, все тичах до аптеката, а после се разочаровах“, разказва Алекс.

„Медикаментите, с които искаха да ме лекуват в Турция, бяха много опасни, защото ако ги приемаш повече от 10 дни, може да доведат до стерилитет. След сватбата ни през август и двамата си пуснахме пълни изследвания и моите резултати бяха много лоши. Добре, че имам много добър приятел, който работи в клиника в нашия град. Той много ме обнадежди. Тогава си казах, че ще имам детенце и то ще е момиче“, сподели още Фео./show.blitz.bg

Коментирай

Кмета

Кмета 01.04.2023 12:49

Да е.. и буковлъшките мангасета

Анонимен

Анонимен 01.04.2023 17:39

Ще се роди поредното мангалче. Браво!!