Звезда от "Татковци" се оказа жена на Звезди от "Ахат"! Ето с каква странна прическа се появи на своя РД СНИМКА

Звезда от "Татковци" се оказа жена на Звезди от "Ахат"! Ето с каква странна прическа се появи на своя РД СНИМКА

Забавната актриса Силвия Драгиева от сериала "Татковци" по бТВ отпразнува рождения си ден в компанията на дъщеря си и мъжа си, който се оказа рок легендата Звезди от "Ахат". 

Червенокосата актриса втрещи с избора си на прическа за този важен празник. Това не й попречи да получи куп подаръци от най-любимите си същества и да се почувства специална. 

 

Силвия се щракна по домашно облекло и странно бухнала коса. В скута й виждаме два красиво опаковани подаръка и букет, които са от нейното семейство. Актрисата не разкри какво е имало в подаръчните кутии, но пък усмивката й издава, че предметът няма значение, стига да е заобиколена от семейството си. 

Силвия и Звезди от "Ахат" се запознават преди 10 години чрез общ приятелски кръг от музиканти и според Силвия това е точният момент за тяхната среща. В този период тя е осъзнала, че е достигнала до възрастта, в която е готова за семейство, а Звезди също има нужда от близък човек, с когото да споделя дните си. Двамата имат дъщеричка, която сега е в трети клас. Момиченцето се казва Малвина, като името е избрано от Силвия - кръщава я на приказната героиня със сини коси от "Приключенията на Пинокио"./show.blitz.bg

Коментирай

коко

коко 09.01.2022 0:56

Да са живи и здрави !