Звезда от "Пирин фолк" изкопира Катя от "Ритон" и си вкара страшен автогол! ВИДЕО

Звезда от "Пирин фолк" изкопира Катя от "Ритон" и си вкара страшен автогол! ВИДЕО

Стайлингът на Катя от "Ритон" винаги предизвиква интерес. Нежната половинка от най-успешния роден дует е атрактивна, оригинална и определено не жали въображение, когато съчетава детайлите. Затова и лесно може да бъде копирана от по-младите колежки в музикалния бранш.

Една от звездите на тазгодишното юбилейно издание на "Пирин фолк" в Сандански вече го направи, само че май малко е прекалила с количеството, както може да се види и с просто око. 

"Ритон" разкриха кой е крадецът, който... ВИДЕО

"Ритон" вдигна Ямбол на крака СНИМКИ

Става дума за акцент с рози, на който Катя залага в най-новото видео на песента "Крадецът на мисли", в което омайва в огнено червено. Същият използва и изпълнителката на "Пей ми, Пирине", само че далеч не толкова фино представен, защото на главата й сякаш е поставено цяло гнездо от рози. За сравнение на главата на Катя от "Ритон" има само един ред червени рози, съчетан елегантно с рокля в същия нюанс.

Визията на младата колежка на Катя предизвика и някои закачливи коментари по форумите - и заради неумелото съчетание на злато и сребро в тоалета си.  

Както се казва - хубавото винаги се копира, особено пък в шоубизнеса, където новаторите са малко, а последователите безброй. Но прекаленото винаги прави лоша услуга на инициатора си.

Краят на лятото вече е все по-близо, но "Ритон" са все така във вихъра на концертите, защото след броени дни ще вдигнат на крака публиката в Пловдив. Концертът им в Града под тепетата е на 14 септември в Летния театър. На 4 октомври Катя и Здравко ще гостуват в Канев център, Русе, а по традиция финалния гала концерт от турнето е запазен за София, на 3 ноември в зала 1 на НДК./show.blitz.bg