logo

Виктория пренесе сцената на "Евровизия" в хола си ВИДЕО

Виктория пренесе сцената на "Евровизия" в хола си ВИДЕО

Певицата Виктория Георгиева се оказа голям карък, след като заради извънредните мерки и пандемията в цял свят се отмени тазгодишната "Евровизия". 

Песента на нашата звезда бе сочена като една от най-силните и имаше голям шанс догодина да доведем международния конкурс в България. Вики страда от възникналата ситуация и се теши пак с музика. 

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя първи онлайн концерт от дома си в София. Младата певица изпя за на живо "Tears Getting Sober", песента с която трябваше да представи България на Евровизия 2020 в Ротердам и зарадва българските и международните си фенове с кавъри на най-големите хитове на Хари Стайлс, Люис Капалди, Били Айлиш и Дуа Липа.

Концертът беше гледан на живо от зрители от повече от 30 държави, като най-много зрители идват от Испания, Великобритания, Германия и Холандия. Интимната атмосфера, подборът на песни и невероятният гласът на Виктория бяха част от нещата, които впечатлиха най-много международните фенове.

Междувременно стана ясно, че “Tears Getting Sober” е една от най-излъчваните песни в българския ефир, като се нарежда на 4-то място в класацията на ПРОФОН. Подредбата води „Ако си дал“ на Емил Димитров. Песента на Виктория вече е в ротацията в музикалната телевизия MTV и се излъчва и в ефира на големи телевизии и радиа във Великобритания, Норвегия, Исландия, Холандия, Германия, Литва и Словения./show.blitz.bg

 

Коментирай