Виктория пее с македонеца Васил от Евровизия на "София Прайд" СНИМКИ

Виктория пее с македонеца Васил от Евровизия на "София Прайд" СНИМКИ

Младата българска певица Виктория Георгиева ще даде тон за песен в рамките на 14-тото издание на шествието за човешки права "София Прайд" 2021. Отличничката от X Factor, която тази година ни представи на "Евровизия" и ни класира на достойното 11-о място, ще открие концерта в подкрепа на LGBT общността у нас.

На него тя ще изпее и Growing Up Is Getting Old, която прозвуча и в Ротердам през месец май.

Виктория се прибра след финала на "Евровизия" и направи серия от откровения ВИДЕО

"Заедно с мен на сцената ще се качат и невероятните танцьори от Skywalkers. Ще се видим в 16:00 ч. пред паметника на Съветската армия!”, анонсира още певицата.

Гост в студиото на „Тази сутрин“ по bTV беше изпълнителният директор на фондация Bilitis Лилия Драгоева, която разказа повече за програмата на прайда тази година и за целите на събитието.

Тя посочи, че много от участващите в шествието приемат "София Прайд" като един празник – ден, в който могат да са себе си, без да се страхуват, че някой ще ги атакува или ще ги съди. Тя обаче подчерта, че освен това събитието е и протест, който просто е избрал тази по-мирна форма.

Освен Виктория, на събитието ще се изявят още Деси Слава, Мила Роберт, Прея, Рут Колева, а специално от Северна Македония в София ще пристигне и Васил Гарванлиев, който също участва в Евровизия 2021. Въпреки че така и не се засякоха на концерт на големия песенен конкурс, той ще се срещне с Георгиева на наша територия.

Самият Гарванлиев също има български корени, което разбуни духовете в родната му страна. За него участието в Прайда е особено специално и предвид, че само преди няколко месеца – в навечерието на "Евровизия 2021", призна пред света, че е гей./show.blitz.bg

Коментирай

Путко Ма Х'вана

Путко Ма Х'вана 14.06.2021 16:13

Да си ебе путката ленина Викиту, малку курве, иска ми чепа да яде и отзаде ѝ да я помпя като бакшиш

Д-Р ХУЙ

Д-Р ХУЙ 14.06.2021 16:13

ДА ѝ ЕБА ПУТКАТ@

Люс Арнстронк

Люс Арнстронк 14.06.2021 16:15

Майка ѝ да ЕБ@ САМО МАЙКАТА ДЕМЕЙК АСЯТО СТАА'А ДА ѝ ЕБЕШ ПУТКАТА

Абе

Абе 16.06.2021 8:52

То всичко си идва на мястото с тая Евровизия.