Виктория Георгиева със спиращо дъха ВИДЕО с Филип Буков

Виктория Георгиева със спиращо дъха ВИДЕО с Филип Буков

Виктория Георгиева представи новата си песен "How to Ruin a Life", а във видеото към нея си партнира с харизматичния актьор Филип Буков. Както може да предположите, двамата са очаквано добра комбинация!

Буков е познат на родната аудитория най-вече с ролите си в "Откраднат живот" и в "Татковци". Той е спряган да бъде и новия "Ерген" в хитовото риалити на bTV, чийто сезон приключи преди месеци.

Виктория Георгиева с първи думи след жестоката трагедия ВИДЕО

Виктория Георгиева с уреден брак! Ето с кого се кани да вдигне сватба

"Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи "How to Ruin a Life" и ме виждат в по-различна светлина.

В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор. Това нямаше да бъде възможно без подкрепата на Хонда България и участието на Филип. Много съм благодарна на всички, които направиха „How to Ruin a Life” реалност", споделя певицата.

"Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой", добавя още Виктория, а новата й песен вече е в българския и в международния радио ефир. Съвсем скоро тя щя изпее на живо и пред международна публика, по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания, както и пред българските си фенове по време на участията си в страната това лято.

Музиката и текстът на "How to Ruin a Life" са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, и американката Софи Хинтц./show.blitz.bg

Коментирай

Таня

Таня 23.07.2022 22:53

Страхотно парче....

Пупи

Пупи 25.07.2022 19:46

Толкова инфантилно противни същество е тая ...и фъфли,

гларус

гларус 26.07.2022 9:17

Направо да заминава за Колорадо.