Веско Маринов с юбилейно морско турне, ето къде гостува СНИМКИ

Веско Маринов с юбилейно морско турне, ето къде гостува СНИМКИ

Веселин Маринов стартира традиционната си концертна обиколка из морските курорти на страната. Лятното турне на певеца стартира в понеделник, 18 юли и е озаглавено "40 години на сцена".

Летовниците и гражданите в Царево ще бъдат първите, които ще се насладят на големите шлагери на Веселин Маринов. На следващия ден – 19 юли, концертът ще бъде в Бургас, а Летния театър в Морската градина ще бъде домакин за всички, които пожелаят да бъдат част от спектакъла.

Веско Маринов не прилича на себе си! Певецът чукна 100 кила СНИМКИ

Билети за концерта в Бургас вече могат да се намерят на касата на Драматичен театър "Адриана Будевска", както и в онлайн мрежата.

"Скъпи почитатели, аз и моите прекрасни музиканти сме много щастливи да ви поканим на юбилейните ми концерти "40 години на сцена" край морския бряг", това сподели изпълнителят в социалните мрежи и пожела на всички едно незабравимо музикално лято.

Веселин Маринов разплака с голяма семейна драма и страшна болка

До края на седмицата с песните на своя любим изпълнител ще се срещнат и жителите на Приморско – на 20 юли, а два дни по-късно Маринов гостува в Поморие – 22 юли. На 23 юли е в комплекс "Албена".

На 25-ти е в Каварна, на 26-ти – в Бяла, а на 28 юли – в Летния театър на Варна.

Билетите за варненския концерт също вече са в продажба – на касите на Летен театър и ДКС, както и в мрежата.

Последните два концерта от голямото Лятно турне на Веселин Маринов са на 31 юли в Летния театър на Созопол и на 1 август – в Античния театър на Несебър./show.blitz.bg

Коментирай

Потник

Потник 18.07.2022 19:21

Леле голям теч и големи локви предстоят! Да се подготвят хавлии за публиката и халати за оркестъра!