Веселин Маринов разплака с голяма семейна драма и страшна болка

Веселин Маринов разплака с голяма семейна драма и страшна болка

Веселин Маринов отново разчувства с любопитна история от личния си живот. Всеобщият любимец реши да разголи душата си и да признае за голяма семейна драма и страшна болка. 

Не всичко в живота на изпълнителят на "Един миг от рая" е идеално. А за да стигне до върха и големите хонорари той е минал през истински ад, който не пожелава дори на враговете си. 

Любимият певец разказа колко тежки години е преживял преди да започне да печели добре.  „Баща ми беше в гипсово корито, имах много труден живот. Нямах 6 стотинки да стигна с трамвая до „Студентски град“.  Това заяви певецът Веселин Маринов в предаването „На кафе“.

Личната му изповед обаче не свърши дотук: „Нашите деца няма как да го осъзнаят това и не знаят каква е цената на успеха. Все пак не може да поискаме трудния живот на децата си“, призна той. 


„Празник за мен е среща с най-близките ти хора. От дете обичам коледните и новогодишни празници. Имал съм семейство, в което не се говориха лоши думи. Само една мандарина ме връща в онези чисти детски години. Майка ми правеше уникални курабии“, спомни си Маринов./show.blitz.bg

Коментирай

баба айше

баба айше 14.12.2021 11:41

и мама фатма-гюл праише убави курабий.после са появи дядо асан,изплюска сичко и на иба сичките....мене,мама,баба,пра-баба....!

Боги такежиев

Боги такежиев 14.12.2021 21:19

Този е инциклопедия на простотията...

Петър Мисурин

Петър Мисурин 15.12.2021 1:19

Туй какво беше бе?!

Бай Ху

Бай Ху 15.12.2021 9:19

Весето е пич! Само малко преиграва от време на време.

Вени п

Вени п 16.12.2021 7:57

Много е прав човека...много трудни години беха...сега днешната младеж нищо не правят. Омръзна ми от тези гнусни коментари дето правят...абе хора, вразумете се малко...станете по- добри...по - човечни, аман от глупости .