Венци Венц се ожени тайно! Ето на коя красавица се врече във вярност СНИМКИ

Венци Венц се ожени тайно! Ето на коя красавица се врече във вярност СНИМКИ

Изпълнителят Венци Венц, познат на феновете от хитовото дуо Павел и Венци Венц, се ожени тайно за старата си любов - красавицата Мая.

Той запази мълчание пред медиите за щастливото събитие, но се похвали в личния си профил в Инстаграм с няколко кратки видеосторита.

От тях се вижда, че противно на очакванията на всички за нетрадиционно събитие от страна на Венци, е точно обратното. Булката е с класическа сватбена бяла рокля с красива украса на главата, а сватбеният й воал е закачен на малката главичка на дъщеричката на Венци, пише "Телеграф". 

Самият той също е в костюм, а прическата му е на плитки, които е вързал. От видеата става ясно, че куполът е в разгара си, а гости и младоженци се забавляват на пълни обороти.

През март Венци и Мая обявиха, че стягат сватба, но не обявиха нито месец, нито дата. Двамата се познават повече от 10 години, били са гаджета, но животът ги разделя, докато внезапно се срещат преди година и си дават втори шанс, който с днешна дата завършва с брак.

"Любовта ръжда не хваща", шегува се Венци, щастлив, че съдбата отново ги е срещнала с Мая и в нейно лице е преоткрит истинската любов. Припомняме ви, че през 2018-а певецът стана баща на дъщеричка - Агуая. Майка на малката красавица е приятелка на Венци - Мелани, с която не сключиха брак./show.blitz.bg

Коментирай

Шивач

Шивач 14.12.2021 11:46

Игуана ще е следващата дъщеря

абв

абв 14.12.2021 15:53

Какви са тези изчанчени имена?

"......куполът

"......куполът 15.12.2021 7:52

е в разгара си......" ???

Даа видим колко пъти ще кажеш Да.

Даа видим колко пъти ще кажеш Да. 17.12.2021 2:22

Прекрасно. Виждам го след две години как тича след първата фуста.