Турнето "Вечните песни на България" стана на 10 години и продължава СНИМКИ

Турнето "Вечните песни на България" стана на 10 години и продължава СНИМКИ

Орлин Горанов и "Трамвай номер 5" – специални гости на летните концерти с непреходна българска музика

Великолепната четворка на българската музика покори България с турнето "Вечните песни на България" през изминалия месец май. Публиката от Велико Търново, Русе, Силистра беше жадна да прегърне отново любимците от различни поколения Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Йордан Марков и Владислав Славов.

Турнето "Вечните песни на България" се оказа най-успешния проект през последните 10 години в културния ни живот. То не спря и през последните пандемични години. Песни като "Една българска роза", "Песен за българката", "Огънят, в който горим", "Тамбуро моя", "Далечна песен", "Докога, Маргарито", "Може би", "Да те жадувам", бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти.

На някои от концертите се наложи да се слагат допълнителни столове, за да може публиката да се наслади на своите любимци. След спектаклите изпълнителите се срещнаха със своите почитатели и с часове се снимаха с тях.

Тази година турнето "Вечните песни на България" продължава на 16 юни в Павликени, 27 юни – Плевен, 28 юни – Пловдив, 8 август – Бургас, 23 август – Варна. Специална изненада за летните концерти ще бъдат Орлин Горанов и "Трамвай номер 5".

За пореден път "вечните песни" доказаха, че имат 100-процентова квота в сърцата на българската публика./show.blitz.bg

Коментирай

miki_z

miki_z 30.05.2022 15:42

Кой е тоя владислав славов и защо се бута винаги отпред, ама че халтура......миндил!!???