logo

Цигуларят Свет с хит за българките от Ню Йорк

Цигуларят Свет с хит за българките от Ню Йорк

Прочутият в Щатите наш цигулар Свет Радославов посвети най-новия си хит на красивите български жени. Феноменалният музикант, който първо покори "Америка търси талант", а след това заслужи любовта на публиката в "България търси талант", създаде парчето "Shape of Bulgarka" ("Форма на Българка") в Ню Йорк, където живее и твори от години.

В песента той миксира елементи от хита на Ед Шийрън "Shape of You" и от народната песен "Девойко, мари, хубава". А довечера точно в 20:30 часа, специално за родната публика, Свет ще изнесе концерт на живо в онлайн платформата URBO директно от Голямата ябълка.

Събитието е част от инициативата "Живот вкъщи", към която се присъединяват все повече български звезди. Талантливият цигулар е решил да зарадва почитателите си с модерни мелодии, които ще изпълни по неподражаем начин на най-красивия струнен инструмент.

Цигуларят Свет Радославов получи "златен бутон" в "България търси талант"

"Много съм щастлив, че съм известен и в България. Да бъда популярен в родината ми беше моята най-голяма мечта", каза той.

Освен за изключителен талант, Свет е пример и за желязна воля. Живее в Щатите от 11-годишен заедно с майка си и брат си, а тримата минават през бедност и изпитания. Благодарение на музикалния си талант през 2012 година той стига до шоуто "Америка търси талант", след което кариерата му тръгва стремглаво нагоре. Междувременно преживява няколко операции заради тумор на мозъка, но се възстановява напълно./show.blitz.bg

Коментирай

Ауууууу

Ауууууу 03.05.2020 6:30

Страхотно мускул-гейче от Ню Йорк. Искам го но иска да се плаща за концерта.

Стефан

Стефан 03.05.2020 19:12

До "Ауууууу" Много си проЗттттт! Чак стола си вмирисал. Когато хората свират,мълчи.

nireton

nireton 03.05.2020 22:21

wonderful man,talanted musician!