Татяна: Пожелах си да срещна голяма и бурна любов СНИМКИ

Татяна: Пожелах си да срещна голяма и бурна любов СНИМКИ

Фолкпевицата Татяна отбеляза рождения си ден с шумно градинско парти. Изпълнителката на хита "Мъжките ти номера" събра в дома си своето семейство и някои от най-добрите й приятели. 

Прави впечатление, че пайнерката отново демонстрира перфектен външен вид и неподражаем стил. 

Тоалетът на звездата е дело на Стоян Радиев, който напоследък се грижи основно за дрехите на Татяна. От снимките и клиповете на певицата в социалните мрежи виждаме, че тортата е в тон с декора на партито. 

 

Купонът продължил до 8 часа сутринта в градината на певицата, а съседите били  толерантни към високите децибели и не викали полиция за намаляване на шума. 

На фотосите не се вижда мъж до звездата, противно на слуховете за такъв в живота й. "В момента съм необвързана, но едно от желанията ми за рождения ден е именно това - да срещна голяма и бурна любов", заяви тя. 

"Обичам да  празнувам рождените си дни с приятели и близки, които се вълнуват почти колкото мен на тази дата. Годините са само цифра, поне така го виждам аз. Пожелавам си да си остана завинаги с тази енергия, лудост и действия като дете. Единствената равносметка е синът ми, но вече сме почти на един акъл така, че животът е пред нас и трябва да му се наслаждаваме всеки миг. В моя дом партито беше повече от истинско и шумно, само извинения към моите съседи, които със сигурност не са успели да спят, но пък за такова парти всеки ще иска да ми е комшия", през смях споделя тя./show.blitz.bg