Стояна Нацева и Академия "Щастлив Живот" с приз „ТОП бранд обучения и личностно развитие 2023“

Стояна Нацева и Академия "Щастлив Живот" с приз „ТОП бранд обучения и личностно развитие 2023“

Поредна награда за бизнесдамата Стояна Нацева и нейната Академия Щастлив Живот.

Този път призът й бе връчен на годишните Международни награди за шоу, мода и бизнес, където магнетичната Стояна Нацева получи отличието „ТОП бранд  обучения и личностно развитие 2023“.

„Наградите станаха толкова много, че ми е трудно да ги изброя. Въпреки това, всеки път, когато усилията – моите, и на моя екип са оценени, се вълнувам искрено. Благодаря на Красимир Недялков, който за 29-и път връчва наградите, че е забелязал моите постижения“, каза пред нашата медия Стояна Нацева.

Стояна Нацева е основател на Академия "Щастлив Живот" - модерна компания, лидер в сферата на обученията личностно и бизнес израстване у нас.

Г-жа Нацева е удостоена с много национални и международни награди. Тя определя като една от най-ценните, сред всички останали, „Писател и Будител за 2022 и 2023“. Стояна е автор на 12 книги, превърнали се в бестселъри, които вече са продадени в над 60 000 тираж.

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Академията има мисия да подкрепя своите клиенти да развиват потенциала си, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.

Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално. Академията работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми и ситуации в личен и професионален аспект.

Компанията е наградена като най-успешна в България в раздел „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания./show.blitz.bg

 

Коментирай

Наблюдател

Наблюдател 21.08.2023 0:53

Това платена реклама ли е?