Шок! Малолетни отрупаха Роксана с тлъсти пачки пари под звуците на мръсна чалга ВИДЕО

Шок! Малолетни отрупаха Роксана с тлъсти пачки пари под звуците на мръсна чалга ВИДЕО

Шокиращо видео от участие на Роксана се появи в социалните мрежи. На него певицата пее на частно парти, където е заобиколена от малки деца на около 10-годишна възраст. Те играят, припяват и бутат пари на своята любимка, която изпълнява всяко тяхно музикално желание. 

Въпросното видео отприщи сериозна дискусия в социалните мрежи, а втрещените граждани се оказаха много. Те недоумяват как е възможно подобно възпитание на деца и защо родителите дават този лош пример. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BGPOPFOLK (@popfolkbg)

"Че чалгата е превзела всичко е ясно. Че хората се забавляват предимно на този стил музика, донякъде е приемливо Но малко деца да разполагат с такива пари и да бутат в ръцете на певицата е меко казано ужасяващо. Плаша се за бъдещето. Какво поколение се задава", гласи един от коментарите в мрежата. 

В ръцете си Роксана държи много банкноти, които са бакшиш от непълнолетната публика. Със сигурност ромската звезда не може да се оплаче от липса на пари, предвид факта, че участията й предимно са на богати ромски сватби, кръщенета и рождени дни. От там звездата винаги си тръгва с пълни джобове с банкноти, за каквито си мечтаят и най-актуалните й колежки./show.blitz.bg