Шок! Цеца и Преслава на косъм от смъртта по време на концерта си в Сливница

Шок! Цеца и Преслава на косъм от смъртта по време на концерта си в Сливница

Преслава и Цеца Величкович зарадваха многобройните си фенове със своя съвместен концерт в Сливница. Българската звезда и сръбската музикална легенда пяха на 28 август за българската публика на стадион “Сливнишки герой”, а събраните средства са в подкрепа за спорта в града.

„Валя, гърмя, но пак се случи!“ – отбеляза изпълнителката на „Пайнер“ след концерта и публикува клипче, на което се вижда как огромния брой почитатели на двете певици се забавляват по време на шоуто.

Оказа се, че концертът на двете певици без малко да завърши със страшен инцидент. От силната буря, придружена с вятър и гръмотевици, сцената е щяла да се срути пред хилядите погледи на тълпата на стадиона. 

 

До последно организаторите били нащрек да не би тежката конструкция да падне върху главите на някоя от звездите на сцената. Имало дори вариант концертът да бъде отложен, поради лошото време. Припомняме, че преди няколко месеца Йорданка Христова преживя такъв кошмар на сцената, след като металната рамка на сцената без малко не я уби. 

Преслава и Цеца запечатаха приятните емоции от съвместната си изява с общо фото, на което получи хиляди лайкове, споделяния и стотици коментари, в които меломаните изказват суперлативите си към харизматичните певици./show.blitz.bg

Коментирай

Коцето

Коцето 01.09.2021 21:17

Нищо подобно. Бях там.

Дончо

Дончо 01.09.2021 21:29

Сладурки!