logo

Софи Маринова натиска Бони за сватба

Софи Маринова натиска Бони за сватба

Само ден след като Софи Маринова подписа граждански брак с Гринго и смени фамилията си на Давидова, младоженците бяха забелязани да се забавляват в столичен клуб. Ромският славей имаше участие същата вечер, а лзбимият й се бе настанил на едно от ВИП сепаретата и не спираше да пляска на гласовитата си жена. 

Софи бе приятно изненадана от колежката си Бони, която пристигна с компания. Маринова не се стърпя и извика "своята сестричка" на сцената, за да изпълнят заедно хита на Бони "Обичаш другата". От сцената Бони се пошегува, че този текст не важи за Гринго, който от тук нататък може да обича единствено и само законната си съпруга Софи Маринова.

"Да те споходи и теб такова щастие. Сега си ти наред. Айде, трябва да те женим", нареждаше Софи на своята колежка и добра приятелка. 

Софи и Гринго не спяраха да се гледат влюбено през цялата вечер, а на всички познати в клуба показваха брачните си халки, на които са изписани техните имена. С голяма радост разказваха и за церемонията предния ден и колко са щастливи, че точно Преслава и Павел са й кумове./show.blitz.bg

Коментирай

Ценител

Ценител 09.02.2019 9:21

Простотията по хората ходи. Иначе има талант, но нищо повече.