logo

"СкандаУ' с много важна новина!

"СкандаУ' с много важна новина!

Вече стана ясно защо Тото от "СкандаУ" е приел да участва в култовото шоу "Като две капки вода". Напереният рапър иска отново да си вдигне рейтинга, тъй като е замислил нещо голямо за края на годината. 

Успехът на дуото тръгна от участието на Тото във "ВИП Брадър". Две години се радват на значителен интерес, а миналата година успяха да напълнят и "Арена Армеец". През последните месеци обаче се наблдава отлив от фенската им маса, а някои от тях сочат като причина арогантното поведение на Тото. 

Тото от "СкандаУ" стана клонинг на Хилда Казасян СНИМКИ

Тото и Лъчо осъзнават, че губят почва под краката си и затова единият решил отново да се изяви в телевизията в най-гледаното шоу. По този начин очакват да спечелят още публика, тъй като вече са запазили зала "Арена Армеец" за втори концерт.

Наш репортер научи, че "СкандаУ" ще се опита да напълни за втори път най-голямата зала в България на 24 октомври. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 6 април - датата на първия им голям концерт в залата. 

Тото заяви на свое участие в столичен клуб, че няма амбиции да печели шоуто, а иска просто да се забавлява и да влиза в различни интересни образи, с които да радва зрителите пред малкия екран./show.blitz.bg

Коментирай