Щерката на Юлиан Вергов вдигна щуро парти за РД с... СНИМКИ

Щерката на Юлиан Вергов вдигна щуро парти за РД с... СНИМКИ

Щерката на Юлиан Вергов стана на 19 и вдигна луд и много щур купон. Алена Вергова покани само най-близките си приятели, но като цяло компанията бе изцяло от хора от артистичната гилдия.

За разлика от миналогодишния си рожден ден, който тийнейджърката така и не успя да отпразнува подобаващо заради сериозния локдаун, в който се намираше страната ни заради пандемията, тази година определено си наваксва пропуснатото.

Шаш! Щерката на Юлиав Вергов го изненада с гадже, което е... СНИМКИ

Сред по-известните гости на дъщерята на Вергов бяха щерката на кака Лара - Бернарда Береану, а също и друга звезда от "Отдел Издирване", в който бащата на Алена участва в главна роля - Елена Телбис. Покрай своя татко Вергова се сприятелява с Бернарда и двете са неразделни, както и с други деца на артистични хора.

Шаш! Юлиан Вергов се обзаведе с бебе... СНИМКА

За партито си Алена, която е голям фен на скейта и често пъти може да бъде засечена из центъра на столицата да се придвижва така, залага на силен грим и зеброво яке. Не пропусна да се похвали и, че е получила куп подаръци от приятелите си, които няма време да разопакова след купона.

В социалните мрежи се появиха доста кадри от партито, на което, разбира се, рожденичката е звездата. Въпреки близостта си с известния си баща, той не е сред гостите, а партито е изцяло младежко. Е, поне не го виждаме на снимките, които Алена е качила в Инстаграм, но пък двамата често прекарват лятото си заедно на каравана, където Алена води и свои приятели, за да разпускат, а татко ѝ няма против./show.blitz.bg

 

Коментирай

Кой

Кой 01.05.2021 23:48

И какво ни интересува