Родни звезди се изкефиха максимално в първото стендъп шоу на шезлонги! СНИМКИ

Родни звезди се изкефиха максимално в първото стендъп шоу на шезлонги! СНИМКИ

Катя и Здравко от "Ритон", Драго Драганов, Биляна Йотовска и Митко Димитров, Боби Ваклинов и още куп звезди бяха част от шумна и много екзалтирана публика на първото стендъп шоу на шезлонги в България.

Родните вип персони се изкефиха максимално на нещо, което се случва за първи път в България. Излежаваха се удобно и се забавляваха неистово по време на култово представление.

Инициатори и главни изпълнители на закачливата идея бяха Калин, Жорони и Венсан, масово известни като група "Нема к'во".

Обичайно заподозрените за всички сценични пакости комедианти решиха да докажат, че и в България шезлонгите може да бъдат пълни… Наредиха ги в "Студио 5" и като грижовни плажни арендатори успяха да задържат своята публика с часове по време на стартовото шоу за сезона.

Събитието гарнира ексклузивното участие на Иван Динев-Устата, който поднесе коктейл от авторското си стендъп представление "Звездите отзад". Дори само заглавието подсказва, че хуморът на Устата може да е болезнен при неправилен и рязък прием (особено ако се "поеме" от популярните личности - герои в неговата сатира), но не това беше най-опасното нещо на сцената.

Всичко можеше да завърши фатално след номера на Венсан - илюзиониста в групата.

Един от най-популярните фокусници в България поиска за малък трик мобилния телефон на европейския и абсолютен балкански шампион по културизъм Митко Димитров. Сложи го в плик, нареди го до други опаковани по този начин телефони, разбърка ги и помоли Драго Драганов да… удря с чук по тях!

Спестяваме съсипващите подробности, важното е, че развръзката беше щастлива, за което "Нема к'во", от една страна, благодарят на щедростта на Димитров, а от друга - на ловкостта на Драганов, и от трета - на безспорните магични умения на Венсан.

Шоуто на шезлонги откри сезона за "Нема к'во" и даде старт на обратното броене до голямото национално турне на комедиантите и Шкумбата.

Първата дата от забавния тур е планувана за средата на октомври, а някои от градовете, които ще попаднат "под комедийния удар", са Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Габрово и София./show.blitz.bg

Коментирай