"Ритон" поискаха нещо специално от феновете си!

"Ритон" поискаха нещо специално от феновете си!

Два месеца преди големия си концерт на 30 май в зала 1 на НДК "Ритон" са в трескава подготовка и изпипват всеки детайл от предстоящия си спектакъл. Катя и Здравко обаче, решиха да направят един невероятен жест към феновете си! Двамата са готови с третата песен от новия си албум, която обаче все още няма заглавие. Тази задача те поверяват на най-верните критици на музиката си - своите фенове.

Песента е по текст на Богдана Карадочева, музика – Стефан Димитров и аранжимент на Алекс Нушев и с трепет очаква своето име. Затова и почитателите на обичания дует са в бойна готовност да го измислят.

Съдбовен детайл помага на "Ритон" за концерта!

В официалната си страница в социалната мрежа „Ритон” обявиха, че един от феновете им ще има уникалния шанс да участва в създаването на поредния албум, песните от които звездният ни дует ще представи на 30 май в Зала 1 на НДК по време на концерта „Чакаме ви с любов”.

Авторът на най-оригиналното предложение за заглавие на песента ще получи покана за грандиозния спектакъл, а премиерата на новата песен ще бъде на 10 април в НДК на концерта, с който композиторът, поп певец, телевизионен продуцент, автор на поп и филмова музика Стефан Димитров ще празнува своя 70-годишен юбилей.

Домът на Катя от "Ритон" стана цветарски магазин! (СНИМКИ)

До този момент Катя и Здравко са записали още две песни – „Цял живот танго” и „Твоята жена”, които са по текст на Драго Драганов.

Веднага след концерта си в зала 1 на НДК на 30 май пък, Катя и Здравко се отправят на лятно турне, чийто дати обявиха наскоро. Извън София, това са – Варна, Летен театър – 12 август от 20:30 ч.; Пловдив, Летен театър – 11 септември от 20 ч. и Русе, „Канев център” – 25 септември от 19 ч./show.blitz.bg

А ето и текста на песента:

Влиза в стаята

тъмна, безлунна нощ.

Свири вятърът,

пронизва като нож.

Паля свещите

с огън от минали дни

и преглъщам пак

смях и сълзи.

Идваш всяка нощ

на пръсти в моя сън,

чувам твоя глас

като далечен звън.

Галиш струните

на моята душа,

пазиш ме с любов

да не греша.

Припев:

Като цигара всичко изгоря.

Светят спомените само

и напразно търся твоята ръка.

Но те няма, но те няма... мамо

 

Коментирай

Не е истина

Не е истина 28.03.2019 20:41

Миглена Ангелова винаги се е обличала стилно, а сега - с пеньоар на бал.

нсп

нсп 05.05.2019 13:47

Mnogo безплатна реклама.От днес са 25 дни до концерта им,а вие БлиЗ пишете 2 месеца ...Рекламирате от нова година с едни и същи писания.