Рачков и Игнатова показаха новите си половинки СНИМКИ

Рачков и Игнатова показаха новите си половинки СНИМКИ

Рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян събра на куп светския елит в нейното заведение през уикенда, но две двойки изпъкваха над всички.

За първи път Димитър Рачков се показа публично с новата си любов- знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017 г.

Потрес! Рачков предложи брак на... СНИМКИ 18+

Близки до Рачков разкриват, че той се е запознал с разкрепостената блондинка преди около месеци, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”.

Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.


С новото си гадже дойде на празненството и бившата му възлюбена Мария Игнатова, която демонстрира близостта си с Ивайло Нойзи Цветков. Двамата са заедно от началото на година. И Нойзи, и Мария Игнатова отказват да коментират любовната си връзка, но и не я отричат. Близки до Мария Игнатова свидетелстват, че доскорошната Господарка на ефира буквално е разцъфнала покрай новата си любов, пише "Хотнюз". 


В последните месеци Мария бе изпаднала в криза заради позорния според нея начин, по който бе зарязана от Димитър Рачков. Двамата сложиха край на връзката си в края на 2018 г., след като изкараха близо 5 години заедно.

Присъствието на водещата, която от новия сезон ще гледаме в „Папараци“ по bTV на рождения ден на Кремена Халваджиян доказва, че тя не е развалила отношенията си с арменския клан, въпреки че пристана на конкурентите им-продуцентите Иван и Андрей./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

И.Н.Ц

И.Н.Ц 21.07.2020 20:28

е философстващ пидек

kkk

kkk 22.07.2020 15:06

Рачков, падна ми в очите...плеймейтка, браво бе!

дсдасдфа

дсдасдфа 22.07.2020 15:49

Еби и фърляй Раче

Дайго Умехара до И.Н.Ц

Дайго Умехара до И.Н.Ц 22.07.2020 17:49

По-скоро е поредният дървен философ, тоест - празнословец. Ни в клин, ни в ръкав използва някой строго специализиран термин в съвсем различна сфера(а в немалко случаи бърка и значението му) и по този начин става смешен в очите на истинските интелигенти.

НЕЛИ

НЕЛИ 23.07.2020 11:56

рАЧКОВ ОТ ЕДНО КУРВЕ НА ДРУГО КУРВЕ ЗНАЧИ ОТ ТЕБЕ НЕ СТАВА НИЩО

мераклия

мераклия 23.07.2020 16:27

Панаири,панаири, пеперудки, пеперуудки.