Изненада! Енчо Керязов се разведе заради Мария Игнатова! СНИМКИ

Изненада! Енчо Керязов се разведе заради Мария Игнатова! СНИМКИ

Мария Игнатова определено е оставила трайни следи в личния свят на един от най-известните ни циркови артисти - Енчо Керязов, след като той взе съдбоносно решение и вече официално е разведен.

Акробатът със световна слава, който днес се изявява в съвсем различно амлоа – като заместник-кмет на Ямбол, където отговаря за хуманитарните дейности в общината, се раздели със съпругата си Дима след дългогодишно съвместно съжителство.

Бомба! Мария Игнатова би шута на Венета Райкова и седна в стола й! СНИМКИ

Публична тайна е, че преди три години Енчо имаше извънбрачна връзка с водещата Мария Игнатова и в крайна сметка тя му е коствала брака, пише "Уикенд". Слуховете за горещата авантюра достигнали до съпругата му Дима, която първоначално отказвала да повярва на ушите си, но когато се отърсила от шока, поставила ултиматум на мъжа си да избира между нея и любовницата си.

Потрес! Рачков предложи брак на... СНИМКИ 18+

Уплашен, че бракът му се разпада, Керязов  побърза да отрече, че има близки отношения с Игнатова. "Циркът с Мария свърши, искам да бъде ясно! Не ми създавайте повече проблеми, защото медийната истерия покрай семейството ми дойде в повече. Аз обичам жена си и ще бъда с нея!", заяви тогава акробатът. Жена му Дима му прости и публикува следното обяснение в любов в социалната мрежа:

"Преживяхме много заедно! Голяма част се намираше в сивата зона между щастието и отегчението, между задоволство и раздразнение, страх и радост, внимание и емоционална сигурност, милиони малки моменти, които създадоха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми! Работехме до припадък в мъка и радост, но бяхме едно сплотено семейство. С надежда към следващите години брак, докато смъртта ни раздели!".

Въпреки силата на думите и обясненията в любов обаче, Енчо и Дима все пак се разведоха, а новината потвърждава в скорошно интервю самият Керязов. На въпроса дали желае да коментира красивите жени, с които се свързва името му, той отговаря така: "Да ме свързват, с която искат! Аз съм разведен, свободен човек съм!"

Мария Игнатова се натиска на Иван и Андрей, защото...

На свой ред Мария Игнатова също понесе тежки последствия заради авантюрата с Керязов, защото точно тя й коства раздялата с дългогодишния си екранен и житейски партньор Димитър Рачков.

Известно е, че Мария и Енчо са се запознали покрай продуцента Магърдич Халваджиян, който е приятел и на двамата. Когато започнали да флиртуват един с друг, блондинката вече имала проблеми с Рачков.

Рачков съсипа Мария с тези думи: Тя е обща!

Любопитна подробност е, че сред първите, научили за любовната афера на Мария и Енчо, била съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, която споделила на мъжа си. Той, разбира се, провел разговор с Игнатова по деликатната тема и я помолил, ако е вярно, че се среща с акробата, да намери сили и да каже на Рачков.

"Мария, естествено, отричаше, че има отношения с Енчо, но няколко дни по-късно пожела да се раздели с Димитър и се изнесе от жилището му, без да му съобщава, че има друг мъж в живота си. Рачков обаче бързо научи кой е – в нашите среди такива тайни не се пазят много дълго", разказва тогава служител в продуцентската компания на Халваджиян. Малко след това Игнатова и Керязов се появиха заедно на 50-ия юбилеен рожден ден на Маги Халваджиян, който бе пропуснат демонстративно от изоставения актьор.

Ето с кого Мария Игнатова смени Рачков! СНИМКИ

Щом съпругата на Енчо научила обаче, той подвил опашка и се отказал от връзката си с Мария в името на семейното благо. Огорчена, водещата също поискала да се върне при Рачков, ала той бил непреклонен и не желаел да я вижда./show.blitz.bg

Коментирай

мераклия

мераклия 20.07.2020 9:16

Когато се намеси изкусителка в едно семейство, то вече не е семейство Добре,че са се развели, всеки по пътя си,вместо да живеят с подозрения.

ОПААА

ОПААА 20.07.2020 10:32

НАГЛОСТ

garibaldi1111

garibaldi1111 20.07.2020 13:51

БОКЛУК ЦИРКАДЖИЙСКИ,ТАЯ КУРВА САМО ЛЕВСКИ И БОТЕВ НЕ Я ЕБАХА.....ПОНЕ ЩЕ ЗАКУСВАШ ЯЙЦА НА О4И.

хихи

хихи 20.07.2020 15:25

мен ме интересува защо маргич халважан не стига масата и се надига на пръсти...

Т95

Т95 20.07.2020 19:31

дърта и широка е вече. тъпа пача!

space

space 20.07.2020 19:55

дърта разпоретина!

Ани

Ани 20.07.2020 21:33

Енчо да оставиш такава хубава жена, с която си делил и добро и зло е лудост. Жена ти има невероятно излъчване интелект. Едва ли обикаля като пеперудка от цвят на цвят. Обезумял си. То мъжете в определена възраст правят глупости за които цял живот съжеляват.

:)))

:))) 21.07.2020 13:54

И този го е пернала кризата на средната възраст,ще започне като Манчев готвача да се "влюбва''до уши във всяка която му обърне малко внимание.

Румчоко

Румчоко 22.07.2020 0:32

ТАЯ ОТДАВНА КОПАЕ ДЪНОТО....ДАНО ПОНЕ НЕ Е НА ЕКРАН!!!!

Патладжан Експрес

Патладжан Експрес 22.07.2020 0:59

Мастия.

Бай Хой

Бай Хой 22.07.2020 5:00

Курви збогом ! :D

Даря

Даря 22.07.2020 18:46

Ето това довежда до страдание на децата .Според мен това не е любов , това е инат за наказание на партньора си .Глупави хора ,известни ,но прости .

Справедлив

Справедлив 23.07.2020 16:50

Явно тази с путката си чудеса прави, а този е мислил с долната си глава. Като я излъга още една, две години и изтрезнее ще съжалява и ще иска да се върне при жена си както става обикновено, но дали тя ще го приеме е отделен въпрос. Ако е жена със самоуважение ще го зачеркне от живота си.

Справедлив

Справедлив 23.07.2020 16:53

Исках да кажа като я изръга

maika

maika 23.07.2020 23:58

Мария е една некадърна и проста актриса, водеща и пенкилер.

Хахо

Хахо 24.07.2020 0:41

Енчо балъка глътна бастуна с Мара общата царицата на разводите що за селски номера големи ебачи и ебачки занимавате обществото с няква курва от село и един глупак той циркаджия смотаняк

чочо

чочо 24.07.2020 1:43

Курвето Мария я близах зимата в студенски град хареса и

Аморално

Аморално 27.07.2020 11:41

Всички са подвластни на упадъка

аолала

аолала 27.07.2020 16:50

развей курвата на цяла София, съсипа още едно семейство