Появи се изненадващо ВИДЕО от сватбата на Златка Райкова, на което се вижда как тя...

Появи се изненадващо ВИДЕО от сватбата на Златка Райкова, на което се вижда как тя...

В социалните мрежи се появи шокиращо видео то сватбата на Златка Райкова и Карен, на което виждаме плеймейтката да държи микрофона в ръце и да се дере в пълно гърло на един от вечните хитове на покойната певица Румяна. 

Нейната изключителна вокална способност спечели много похвали от публиката. Тя се е спряла на хита "Само теб", а изпълнението й бе специален подарък към съпруга й Карен. 

Сватбата на Златка и Карен бе истинско събитие с много гости. Говори се, че по сватбата влюбените са хвърлили 300 бона. За забавлението на гостите бяха наети най-популярните чалга звезди - Азис и Галена.

 

Златка и Карен вече имат син, който носи името на баща си. Освен него, бившата плеймейтка има и едно дете от предишния си партньор - футболиста Благой Георгиев. Въпреки това, основните грижи за техния син са поверени на Златка, която се грижи за него с голямо преданост.

Певческият талант на Златка не е изненада за никого, тъй като видяхме на какво е способна по време на участието си в "Като две капки вода". А да не забравяме, че началото на кариерата си тя поставя като певица в група, която така и не просъществува дълго и не успя да си намери място на музикалната сцена./show.blitz.bg

Коментирай

Ох на бати

Ох на бати 29.09.2023 13:48

Тая пача колко време ще изкара с тоя арменски поп и на тоя ще му омръзне да плющи тая изкъртена мивка и ще си намери нещо свежо и младичко.

Шха678

Шха678 29.09.2023 17:00

Поповете и миряните й видеха убавите вимета и мутра, айде, че на 50 год. ще бъде с памперси в старческия амортизираното курве

Охо Бохо

Охо Бохо 29.09.2023 19:39

Ръгай в гъзъ и нема страшно!

Gold

Gold 06.10.2023 20:15

Защо сте толкова злобни бе хора, нека си живеят и обичат...пречат ли ви на изложба ас!? Гледайте си вашия живот!!!